ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Βραβεία για την Περιφέρεια Θεσσαλίας απο τα BEST CITY AWARDS

Δύο νέες διακρίσεις επεφύλαξε για την Περιφέρεια Θεσσαλίας η τελετή απονομής των Best City Awards 2018. Στη μεγάλη βραδιά της αυτοδιοίκησης η Περιφέρεια Θεσσαλίας δήλωσε παρών αποσπώντας δυο βραβεία. Στην κατηγορία “Δράσεις βελτίωσης κυκλοφοριακής διαχείρισης σε πραγματικό χρόνο” απέσπασε βραβείο για τις Οδικές Υποδομές βελτίωσης κυκλοφορίας, ενώ στην κατηγορία “Προστασία, προβολή και ανάδειξη μουσείων, πινακοθηκών, μνημείων, σπηλαίων, αρχαιολογικών και ιστορικών χώρων με εικονικές περιηγήσεις” απέσπασε βραβείο για τις Υποδομές Αξιοποίησης και Ανάδειξης Αρχαιολογικών Χώρων. Τα βραβεία παρέλαβε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας Γρηγόρης Παπαχαραλάμπους.

Σε δηλώσεις του ο κ. Παπαχαραλάμπους τόνισε τα εξής:” Οι διακρίσεις αυτές αποτελούν μια επιβράβευση στη δουλειά που πραγματοποιείται καθημερινά στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Με σχέδιο και προγραμματισμό υλοποιούμε έργα τα οποία ενισχύουν την οδική ασφάλεια των πολιτών και διασφαλίζουν την ασφαλή μεταφορά των προϊόντων.

Παράλληλα μέσω της στρατηγικής που έχουμε εκπονήσει για την ανάδειξη του πολιτιστικού μας πλούτου δίνουμε προστιθέμενη αξία στο τουριστικό προϊόν της Θεσσαλίας ενισχύοντας την αναταγωνιστικότητά του”.

Στην τελετή απονομής παραβρέθηκαν Δήμαρχοι από όλη τη χώρα, στελέχη τοπικής αυτοδιοίκησης, στελέχη Περιφερειών, υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, σύμβουλοι και δημοσιογράφοι, οι οποίοι γνώρισαν τους νικητές και ενημερώθηκαν για τις καλύτερες πρακτικές, τις καινοτόμες δράσεις και τις εφαρμοσμένες τεχνολογίες, οι οποίες εξασφαλίζουν καθαρό περιβάλλον, υγεία, ασφάλεια, πολιτισμό, ευκαιρίες εργασίας, οικονομική ανάπτυξη και τελικά καλύτερη ποιότητα ζωής στους πολίτες τους.

Στα βραβεία συμμετείχαν και βραβεύθηκαν εταιρείες, φορείς και Δήμοι από όλη την Ελλάδα., ανάλογα με τη βαθμολογία που προέκυψε από την αξιολόγηση μίας ανεξάρτητης Κριτικής Επιτροπής.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις