ΛΑΡΙΣΑ

Στη Λάρισα το Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

Με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας στη Λάρισα συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. Τα μέλη του Δ.Σ. της Ελληνικής μαθηματικής Εταιρίας στη Λάρισα εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για τη συμβολή του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας στην προσπάθεια της επιλογής της Λάρισας ως τόπου διεξαγωγής του Πανελληνίου Συνεδρίου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας το 2019.

«Η Μαθητική Εταιρεία είναι μεγάλη δύναμη στο τομέα των Επιστημών. 20 χρόνια μετά η Λάρισα διοργανώνει και πάλι ένα πανελλήνιο Συνέδριο της Μαθηματικής Εταιρείας. Διακεκριμένοι επιστήμονες θα επισκεφτούν την πόλη μας για να συμμετέχουν σε ένα συνέδριο που συμβάλει στην παιδεία και την εκπαίδευση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δ.Σ. της Μαθηματικής Εταιρείας Λάρισας και τον Πρόεδρο της κ. Καραμπάτσα, καθώς μέσα από τη συνεργασία διεκδικούμε και επιτυγχάνουμε τη διεξαγωγή μεγάλων οργανώσεων στην Περιφέρεια μας» τόνισε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Μαθηματικής Εταιρείας Λάρισας κ. Κώστας Καραμπάτσας υποστήριξε τα εξής:

«Η Λάρισα και το Παράρτημα της Μαθηματικής Εταιρείας στην πόλη μας ανέλαβαν τη διεξαγωγή του Πανελληνίου Συνεδρίου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας για το 2019. Πρόκειται για ένα μεγάλο επιστημονικό γεγονός, ένα αναπτυξιακό γεγονός για την πόλη, καθώς αναμένονται χίλιοι σύνεδροι από την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Θέλουμε να ανοίξουμε διάλογο με την κοινωνία και να προσεγγίσουμε θέματα που αφορούν την εκπαίδευση και τη ζωή μας γενικότερα.

Να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό που όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται στο πλευρό της Μαθηματικής Εταιρείας Λάρισας και υποστηρίζει τις προσπάθειες μας».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις