ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παρουσιάζεται στη Λάρισα το νέο βιβλίο της Σοφίας Δάρτζαλη «Το σύνΝΑΙφο που κατάπιΝΕ τα ΝΑΙ»,

Οι Εκδόσεις Διόπτρα και το Βιβλιοχαρτοπωλείο Άνεμος, διοργανώνουν την παρουσίαση του νέου βιβλίου της Σοφίας Δάρτζαλη «Το σύνΝΑΙφο που κατάπιΝΕ τα ΝΑΙ», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 στο καφέ ΚΛΙΜΑΞ, αίθουσα Λίντο Οργανισμός.

Για συνΝΑΙφιές και λιακάδες θα μιλήσουν η κυρία Αθηνά Χατζούλη, Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια, Επ. Καθηγήτρια Ψυχολογίας Παν/μιου Αθηνών και υπεύθυνη του ΙΨΑ (Ινστιτούτο Ψυχοκοινωνικής Ανάπτυξης Λάρισας), και ο Λευτέρης Παπαστεργίου, Δημοσιογράφος.

Η Σοφία Δάρτζαλη γεννήθηκε στον Βόλο το 1974 και μεγάλωσε στη Λάρισα. Σπούδασε Κλασική Φιλολογία στην Αθήνα και την τέχνη του βιβλίου στην Αγγλία. Ζει στην Αθήνα με τον Στέφανο, τους δύο γιους της, Ανδρέα και Γιωργή, και τον Σέρλοκ, τον σκύλο τους, ανάμεσα σε βιβλία και μουσική – αλλά και πολλές μπάλες και αρκετή φασαρία. Όπως λέει η ίδια «γράφω πολύ και διάφορα, που τα μοιράζομαι λίγο δύσκολα, ωστόσο χαίρομαι όταν τα αγαπούν, όπως το πρώτο μου βιβλίο ‘Όταν η Μαμά μου Είπε Ψέματα’, εκδ. Λιβάνη – το οποίο τιμήθηκε με το βραβείο IBBY Λότη Πέτροβιτς Ανδρουτσοπούλου πρωτοεμφανιζόμενου συγγραφέα βιβλίου για παιδιά ή νέους, το 2017»

“Η μικρή Χλόη ξυπνά με νεύρα. Δεν ξέρει γιατί, μα δεν θέλει τίποτα. Στο δωμάτιό της έχει εισβάλει ένα περίεργο σύννεφο. Όχι ένα απλό σύννεφο. Ένα σύνΝΑΙφο, από αυτά που καταπίνουν τα ΝΑΙ των παιδιών. Άραγε το βλέπουν όλοι; Καταλαβαίνουν τι έχει έρθει να κάνει;  Το σύννεφο ενσαρκώνει ένα συναίσθημα που πολλές φορές ακόμα κι εμείς οι ενήλικες δεν μπορούμε να περιγράψουμε..”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις