ΛΑΡΙΣΑ

Δαούλας: “Διαδικασία – παρωδία” η συνεδρίαση του ΚΙΝΑΛ για τη στήριξη Καλογιάννη

Για διαδικασία “παρωδία” κάνει λόγο ο πρόεδερος της 1ης Δημοτικής Κοινότητας Λάρισας κ. Γιώργος Δαούλας, με αφορμή τη σύσκεψη στελεχών του ΚΙΝΑΛ την περασμένη Τρίτη και την απόφαση για τη στήριξη του δημάρχου Αποστόλου Καλογιάννη στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του: “Σε παρωδία κατέληξε η συνεδρίαση του διευρυμένου οργάνου του Κινηματος Αλλαγής στο Δήμο Λαρισαίων το οποίο συγκλήθηκε χθες(Τρίτη)  παρουσία του εντεταλμένου εκ Αθηνων της Κ.Ο. Β. Κεγκέρογλου για να ανακοινώσει- οριστικοποιήσει τη θέση που θα τηρηθει   στην Δήμο Λαρισαίων.

Κάποιοι βαρόνοι της Λάρισας και ο εντεταλμένος εκ των Αθηνών αποφάσισαν για άλλη μια φορα βάζοντας το προσωπικο τους συμφέρων πανω απ όλα  και όχι για το συμφέρων των νέων της  Λάρισας και το Κίνημα Αλλαγής το κανανε Κίνημα Παραλλαγής.

Όπως μας αναφέρει στην επιςτολή του ο πρόεδρος της 1ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων κ. Δαούλας Γεωργιος ο οποίος συμμετείχε στη συνεδρίαση, κατά την διαρκεια της τοππθέτησης του και αναφερώμενος σε προβληματισμούς νέων της Λάρισας με τους οποίους έρχεται σε επαφη καθημερινα διεκόπη από τον εντεταλμένο εκ των Αθηνών. Δεν τον άφησε να ολοκλήρωση τη τοποθέτηση του γιατί θύχτηκε όταν αναφέρθηκε  για την αυτόνομη κάθοδο  του Κινήματος Αλλαγής  η για την ουρά του ΣΥΡΙΖΑ. Γιατι κύριε δεν αφήνετε να εκφράσουμε την νεολλαια  της Λάρισας; Αν αποφασίσατε για τη Λαρισα πριν έρθετε για ποιο λογο μας καλέσατε να έρθουμε στη συνεδρίαση; Ας ανακοινωναται την πρόθεση σας από την Αθηνα δεν υπήρχε λόγος να έρθετε στη Λάρισα.

Λυπάμαι γιατι ο προεδευτικος χώρος θέλει νεους ενεργούς και όχι κομπάρσους και γλάστρες, ανθρώπους που θα μας θυμίζουν Ανδρέα Παπανδρέου των μεταρρυθμίσεων. Πίστευα  πως θα αλλαζε αυτό μετα το μαθημα του 2015. Δηλώνω παρον στο Κίνημα Αλλαγής και καλό τους νέους να πάρουμε την τυχη στα χέρια μας ώστε να επαναφέρουμε τη δημοκρατική παράταξη εκει που την αξιζει.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις