ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στα Τρίκαλα η Φιλαρμονική του Δήμου Τεμπων

Τα 80 της χρόνια γιόρτασε  η Δημοτική Φιλαρμονική Τρικάλων οπου στην εκδήλωση συμμετείχε και η φιλαρμονική του Δήμου Τεμπών .

Τιμώντας τα 80 χρόνια της Δημοτικής Φιλαρμονικής (1938-2018) και σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων της πραγματοποιήθηκε το διήμερο Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Δεκεμβρίου το 1ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Ορχηστρών στο Πνευματικό Κέντρο «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΡΙΓΩΝΗΣ».

Μια μεγάλη γιορτή με μουσική από 7 συνολικά Φιλαρμονικές Ορχήστρες.
Στο 1ο Φεστιβάλ συμμετείχε και η φιλαρμονική του Δήμου Τεμπών με την καθοδήγηση του μαέστρου κ.Κώστα Ζωιτού.
Την Κυριακή το απόγευμα 2η ημέρα των εκδηλώσεων η φιλαρμονική του Δήμου Τεμπών  παρέλασε στους στολισμένους δρόμους των Τρικάλων και έπαιξε χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Στην συνέχεια συμμετείχε στην κεντρική εκδήλωση 1ο  φεστιβάλ φιλαρμονικών που διοργάνωσε ο Δήμος Τρικκαίων.
Την φιλαρμονική του Δήμου Τεμπών εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Λάμπρος Ζάρρας ο οποιος στον σύντομο χαιρετισμό του στην εκδήλωση μετέφερε τα συγχαρητήρια και τις ευχές για καλές γιορτές του Δημάρχου Τεμπών κ.Κώστα Κολλάτου.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος ,ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων  κ.Μιχάλης lrrrrrΛάπας
,ο Αντιδήμαρχος Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού & Νεολαίας: Άκης Αναστασίου
Η εκδήλωση είχε και την υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών.
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις