ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Κεγκέρογλου: Δεν υπάρχουν κεντρικές συμφωνίες για το δήμο Λαρισαίων

“Δεν υπάρχουν ούτε κεντρικές αποφάσεις, ούτε κεντρικές συμφωνίες για το δήμο Λαρισαίων. Τις αποφάσεις για την όποια συνεργασία ή στήριξη προσώπου, θα λάβουν τα τοπικά όργανα, ενώ όλοι μας θα πρέπει να συντονιστούμε με τις τοπικές κοινωνίες”. Τα παραπάνω δήλωσε ο πρώην υφυπουργός Εργασίας, Γραμματέας της ΚΟ του ΚΙΝ.ΑΛ  κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, λίγο πριν την κρίσιμη συνεδρίαση στελεχών του ΚΙΝ.ΑΛ στη Λάρισα, μια συνεδρίαση στην οποία θα τεθεί επί τάπητος η στήριξη ή μη του δημάρχου Λαρισαίων κ. Απόστολου Καλογιάννη από το Κίνημα Αλλαγής.

Ο κ. Κεγκέρογλου δήλωσε πως “το 2019 είναι η χρονιά όπου θα εκφραστούν οι πολίτες και το Κίνημα Αλλαγής έχει ήδη κάνει τις επιλογές του, όσον αφορά τα πρόσωπα που θα στηρίξει στις 13 Περιφέρειες της χώρας”, σττέλνοντας με τον τρόπο αυτό το μήνυμα πως οι περιφερειακέ εκλογές αποτελούν και για το ΚΙΝ.ΑΛ μια πολιτική διαδικασία πρώτου μεγέθους, μέσω των οποίων θα εξαχθούν κρίσιμα πολιτικά συμπεράσματα.

Σε ότι αφορά τις εκλογές για τον πρώτο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης, ο κ. Κεγκέρογλου ξεκαθάρισε πως “φιλοσοφία και απόφαση του ΚΙΝ.ΑΛ είναι να στηριχθούν εκείνες οι δυνάμεις και οι προσωπικότητες που μπορούν να λύσουν τα προβλήματα των πολιτών και να προσδώσουν στους δήμους μια αναπτυξιακή προοπτική”.

Τέλος, ξεκαθάρισε πως η αποψινή συνεδρίαση δεν θα είναι και η τελικά, όσον αφορά την επιλογή του ΚΙΝ.ΑΛ για τον δήμο Λαρισαίων, αφού αυτό θα εξαρτηθεί, εν πολλοίς, από το κλίμα και τις απόψεις των τοπικών στελεχών.

Λ.Π.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις