ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ στον δήμαρχο: “Θα πάρουμε πίσω τα δελτία αύριο”

Μετά το πέρας της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΕΛ πραγματοποίησαν επίσκεψη στον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη, εκδίδοντας την κάτωθι ανακοίνωση:

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ έχει ως εξής:

Μετά τον διαιτητικό τραγέλαφο της Τούμπας, τις προσωπικές αντιδράσεις του μεγαλομετόχου κ. Αλέξη Κούγια και τις εξελίξεις του διημέρου, με αποκορύφωμα την κατάθεση των δελτίων της ομάδας από τον κ. Κούγια στα γραφεία της ΚΕΔ, συνεδρίασε εκτάκτως υπό την προεδρία του κ. Σωτήρη Μάρκου το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ και έλαβε ομόφωνα τις παρακάτω αποφάσεις:

1. Στηρίζει στον απόλυτο βαθμό τον κ. Αλέξη Κούγια, επισημαίνοντας το τεράστιο έργο που επιτελεί ταυτόχρονα με τις προσωπικές και οικονομικές θυσίες στο όνομα της αγαπημένης όλων μας ΑΕΛ

2. Δικαιολογεί χωρίς περιστροφές και υποσημειώσεις ακόμη και τις ακραίες αντιδράσεις του, που προέρχονται από τη συσσώρευση μιας ανείπωτης πικρίας λόγω των γνωστών συμπεριφορών, διαιτητικών και μη, του παρασκηνίου και του προσκηνίου του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στη θέση του ενδεχομένως να ενεργούσαμε με πιο ακραίες μορφές αντίδρασης. Όμως…

3. Επειδή η ιστορία της ΑΕΛ, η διαδρομή της, τα απίστευτα επιτεύγματά της και κυρίως η παθολογική αγάπη των οπαδών της δεν επιδέχονται καμία παρέκκλιση από το δρόμο της μάχης και του διαρκούς τίμιου αγώνα, καθώς επίσης οδηγός όλων μας είναι η ρήση καρδιάς « ΜΙΑ ΠΟΛΗ – ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ» και «ΑΕΛ = ΛΑΡΙΣΑ και ΛΑΡΙΣΑ = ΑΕΛ», θεωρήσαμε αδύνατη την μη συμμετοχή μας στους επόμενους αγώνες και στους αγωνιστικούς χώρους, εκεί που μάθαμε να παλεύουμε τίμια εναντίον όλων και εκεί που σπάσαμε το κατεστημένο. Συνεπώς αύριο το πρωί εκπρόσωπος της ΑΕΛ θα παραλάβει τα δελτία από την ΚΕΔ.

4. Απευθύνουμε έκκληση στον κ. Κούγια να μην παραδώσει τις μετοχές του και να συνεχίσει ως εγγυητής και επικεφαλής του οράματος της μεγάλης ΑΕΛ.

Μετά το πέρας της έκτακτης συνεδρίασης, σύσσωμο το ΔΣ υπό τον κ. Μάρκου μετέβη στο Δημαρχιακό Μέγαρο, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη.

Κατά τη διάρκεια της ωριαίας περίπου συνάντησης, που διεξήχθη σε κλίμα απόλυτης ειλικρίνειας και κατανόησης, γνωστοποιήθηκαν στον Δήμαρχο οι αποφάσεις του ΔΣ και του ζητήθηκε, εφόσον και ο ίδιος επιθυμεί, να πάρει θέση απέναντι σε αυτόν τον ανηλεή πόλεμο που υφίσταται, είτε προκλητικά, είτε «χειρουργικά» η ομάδα μας.

Ο Δήμαρχος κ. Καλογιάννης έδειξε γνώστης των τεκταινομένων και δεσμεύτηκε ότι ως πρώτος πολίτης της Λάρισας θα τοποθετηθεί, εκτιμώντας ότι η παρέμβασή του θα είναι ηχηρή, ξεκάθαρη και θα αποτελέσει ασπίδα απέναντι στους εκτός Λάρισας εχθρούς μας.

Όσοι επιβουλεύονται με μεθόδους παρασκηνίου την αγωνιστική πορεία της ΑΕΛ, θα βρουν απέναντι τους όλη την πόλη.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις