ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Ο Φλας και ο Μπακ» στον Μύλο του Παππά

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων διοργανώνουν την παρουσίαση του βιβλίου της Κατερίνας Βασδέκη «Ο Φλας και ο Μπακ» (Παιδικό Θέατρο), την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου στις 19:00 στο αμφιθέατρο στον Μύλο του Παππά (κεντρικό κτήριο – 2ος όροφος).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Χρύσα Μαστοροδήμου (εκπαιδευτικός – ποιήτρια), η Κωνσταντίνα Καρυδάκη (δημοσιογράφος) και η συγγραφέας.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Κατερίνα Λιαποπούλου και Σταυρούλα Σαϊνίδου.

Είσοδος ελεύθερη.

Το βιβλίο

Ο Φλας και ο Μπακ είναι δύο παράξενοι δημοσιογράφοι που βρίσκονται στη σκηνή για να αφηγηθούν τι συνέβη στον πιο διάσημο παραμυθά του κόσμου όταν ξέχασε όλα του τα παραμύθια. Μήπως κάποια μάγισσα του έκανε μάγια; Μήπως κάποιος βασιλιάς δεν ήθελε να υπάρχουν φαντασία και παραμύθια στον κόσμο; Ή μήπως και οι δυο μαζί ένωσαν τις δυνάμεις τους; Θα μπορέσουν άραγε τα μάγια να λυθούν και τα παραμυθια να σωθούν; Αν θέλετε να μάθετε τι έγινε, ελάτε στην παραμυθοσκηνή μας..

Η Κατερίνα Βασδέκη με αυτή την ιστορία, μας δείχνει ότι το σήμερα, ο Φλας και ο Μπακ, έχει την υποχρέωση να σώσει το χθες, και το κάνει με φαντασία, μαεστρία, χιούμορ, συγκίνηση και αγάπη. Και το καταφέρνει με τα υπέροχα σχέδια και χρώματα του Μελά Καραγιάννη. Έτσι μπορούμε να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε το τώρα και να ονειρευόμαστε το αύριο.

Η συγγραφέας

Η Κατερίνα Βασδέκη ζει και εργάζεται στη Λάρισα σε σχολεία Α/θμιας Εκπαίδευσης ως θεατρολόγος. Το 2014 κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Ο Τάκης Τεταρτάκης και οι φίλοι του» από τις εκδόσεις Fagottobooks.

Τελείωσε το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας και συνέχισε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης, λαμβάνοντας Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στο «Παιδαγωγικό Παιχνίδι και Παιδαγωγικό Υλικό στην Πρώτη Σχολική Ηλικία».

Κατέχει Δίπλωμα πιάνου και Πτυχίο Αρμονίας. Παρακολούθησε Πρόγραμμα Εξειδίκευσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με τίτλο “Εκπαιδευτικές και Θεραπευτικές Προσεγγίσεις της Μουσικής στη Γενική και Ειδική Παιδαγωγική”, και έχει Κρατική Πιστοποίηση ανάγνωσης και γραφής Braille.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις