Παρασκήνιο

Ο Αυγενάκης και το παράδειγμα της Ρένας…

Στην κλειστή σύσκεψη που πραγματοποίησαν οι “γαλάζιοι” δήμαρχοι, οι οποίοι συμμετείχαν στο πρόσφατο συνέδριο της ΚΕΔΕ στην Αθήνα, αναφέρεται ο πάντα καλά ενημερωμένος «Μικροπολιτικός» στα ΝΕΑ, παρουσία του γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη.

Στη σύσκεψη αυτή λοιπόν, ο ίδιος ο Αυγενάκης, χρησιμοποίησε το παράδειγμα της Λάρισας, και πιο συγκεκριμένα της Ρένας Καραλαριώτου, για να αποδείξει πως ο δρόμος της συνεννόησης και της συνεργασίας όλων των ονομάτων από την ευρύτερη κεντροδεξιά δεξαμενή, είναι εφικτός και αυτός που θα οδηγήσει στο νικηφόρο, για τη ΝΔ, αποτέλεσμα.

Αν σκεφτεί κανείς πως πριν κάποιους μήνες όλοι απεργάζονταν σενάρια στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση, εύκολα αντιλαμβάνεται πόσο έντονο ήταν το παρασκήνιο. Επειδή όμως το παρασκήνιο ανήκει στην ιστορία, με όρους… μέλλοντος, το προσεχές διάστημα αναμένονται νέες προσχωρήσεις από την ομάδα Διαμάντου στο πλευρό της Καραλαριώτου, καθώς και συνεργασίες της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο, με επιστήμονες και επαγγελματίες της πόλης, για τη δημιουργία ενός επιτελείου που θα δουλέψει τόσο τα οργανωτικά, όσο και τα προγραμματικά των ερχόμενων εκλογών.

Στο φουλ οι μηχανές…

Λ.Π.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις