ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Κοσμικό γεγονός για τη Λάρισα η γεμάτη λάμψη βραδιά που διοργάνωσε το κοσμηματοπωλείο ΠΛΙΤΣΗ (φωτο)

Μία μοναδική βραδιά γεμάτη λάμψη  διοργάνωσε το κοσμηματοπωλείο ΠΛΙΤΣΗ σε συνεργασία με τoν ελβετικό οίκο ρολογιών TAG Heuer, το Σάββατο το βράδυ στον πολυχώρο ΦΡΟΥΡΙΟ.

Οι φίλοι και πελάτες του καταστήματος ΠΛΙΤΣΗ είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά και να δοκιμάσουν συλλεκτικά μοντέλα του φημισμένου brand σε πρώτη παρουσίαση για την Ελλάδα καθώς και να ενημερωθούν σχετικά με τις νέες τάσεις.

Τη ζεστή και φιλόξενη βραδιά συμπλήρωσαν οι όμορφες παρουσίες δημιουργώντας ευχάριστες συντροφιές που απόλαυσαν γευστικά κοκτέιλ και διασκέδασαν μέχρι αργά τη νύχτα υπό τις εορταστικές μελωδίες της μπάντας Mairi Doutsi and the Swingers.

Η κομψή εκδήλωση εκ μέρους του γνωστού κοσμηματοπωλείου εκφράζει την επιθυμία των διοργανωτών του να δείξουν την ευγνωμοσύνη τους στο κοινό, όχι μόνο της Λάρισας αλλά και της ευρύτερης περιοχής, για τη θερμή υποστήριξη του στην πολυετή παρουσία  στο χώρο των επώνυμων κοσμημάτων και ρολογιών. Η συλλογή των μοναδικών μοντέλων της TAG Heuer θα φιλοξενηθεί στο κοσμηματοπωλείο ΠΛΙΤΣΗ ΚΟΥΜΑ 19 Λάρισα έως τις 25 Δεκεμβρίου 2018.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις