ΛΑΡΙΣΑ

Ενημερωτική – εκπαιδευτική επίσκεψη της ΕΟΔΥΑ στην 8η ΕΜΑΚ

Οι Εθελοντές της ΕΟΔΥΑ (Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης & Υγειονομικών Αποστολών) επισκέφτηκαν την 8η ΕΜΑΚ (Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών) του Πυροσβεστικού Σώματος, στις εγκαταστάσεις της στην ΒΙΠΕ Λάρισας.

Οι Εθελοντές της ΕΟΔΥΑ είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον επιχειρησιακό σκοπό και ρόλο της ΕΜΑΚ σε περιπτώσεις Καταστροφών, Ατυχημάτων αλλά και σε συμβάντα Έρευνας – Διάσωσης. Επίσης σε συνεργασία με τους παρόντες Αξιωματικούς & Στελέχη, ενημερώθηκαν για τον ειδικό εξοπλισμό Διάσωσης και εργαλεία που χρησιμοποιούνται σε ανάλογες περιπτώσεις καθώς και για τα ειδικά οχήματα Διάσωσης που διαθέτει η 8η ΕΜΑΚ.

Η επίσκεψη αποτέλεσε μια ξεχωριστή εμπειρία για τους Εθελοντές της ΕΟΔΥΑ και φυσικά θα υπάρξει μελλοντική συνεργασία, σε επίπεδο Εκπαίδευσης αλλά και συμμετοχής σε Ασκήσεις & Επιχειρήσεις Έρευνας – Διάσωσης.

Ευχαριστούμε Θερμά και συγχαίρουμε τα στελέχη του ΠΣ και ειδικότερα το Διοικητή της 8ης ΕΜΑΚ Επιπυραγό κ. Λάμπρο Κίτσιο, τον Υποδιοικητή Επιπυραγό κ. Παναγιώτη Κασκαμπά, τον Επιπυραγό κ. Βασίλειο Κοβούλη και τον Πυρονόμο κ. Μαυρογιάννη Χρήστο για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας, αλλά και την υποδειγματική επαγγελματική παρουσίαση και ενημέρωση που παρείχαν στους Εθελοντές μας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις