ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Προηγήθηκε αλλά όλα πήγαν στραβά για την ΑΕΛ – Έχασε 2-1 στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ (video)

Την ήττα με 2 – 1 με ανατροπή γνώρισε η ΑΕΛ στη Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 13ης aγωνιστικής της Super League.

Η ΑΕΛ προηγήθηκε με τον Μάρκο Νούνιτς στο 36′. Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με πέναλτι του Πρίγιοβιτς στο 45′, φάση στην οποία αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Νίκος Καρανίκας δημιουργώντας αριθμητικό πλεονέκτημα για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος στην επανάληψη σκόραρε στο 69′ για την ανατροπή του σκορ και τη νίκη με 2 – 1.

Η ΑΕΛ προηγήθηκε στη Τούμπα στη μοναδική τελική που είχε στο πρώτο ημίχρονο. Μετά από εξαιρετική κυκλοφορία των παικτών του Φέστα, η μπάλα κατέληξε στον Νίκο Καρανίκα στα δεξιά. Εκείνος σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι με τον Μάρκο Νούνιτς να ξεφεύγει με ωραία προσποίηση του μαρκαρίσματος του Βαρέλα, και με σκαστή κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα στη κλειστή γωνία του Πασχαλάκη για το 0 – 1.

Ο ΠΑΟΚ όμως ισοφάρισε το παιχνίδι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Ο Πρίγιοβιτς βρέθηκε απέναντι από τον Κρίστινσον με τον Νίκο Καρανίκα να τον «γκρεμίζει» πριν σουτάρει, με τον κ. Κοτσάνη να δείχνει πέναλτι και αποβολή του Νίκου Καρανίκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Την εκτέλεση ανέλαβε να μετουσιώσει σε γκολ ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς που δεν αστόχησε, για το 1 – 1 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ είχε, όπως ήταν λογικό, την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, φτάνοντας στο γκολ στο 69′, αφού συνεργάστηκαν οι δύο αλλαγές του Ράζβαν Λουτσέσκου. Στο 66′ οι Ακπόμ και Σακχόφ μπήκαν στο παιχνίδι ως αλλαγή. Και τρία λεπτά αργότερα συνεργάστηκαν και πέτυχαν το 2 – 1. Ο Σάκχοφ έκανε μια πάσα στη πλάτη της άμυνας της ΑΕΛ και ο Ακπόμ «τρύπωσε» ανάμεσα σε Ζίζιτς και Γκόλια και με προβολή έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΛ, για το 2 – 1.

Οι Συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Βέρνμπλουμ (66′ Σάκχοφ), Λημνιός (81′ Ζαμπά), Ελ Καντουρί (66′ Ακπόμ), Ουάρντα, Πρίγιοβιτς.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Ζίζιτς, Γκοΐκοβιτς, Χούμπτσεφ, Ντέλετιτς, Ακόστα (87′ Πίτι), Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπαργκάν (46′ Γκόλιας), Νούνιτς.

video: novasports.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις