ΛΑΡΙΣΑ

Ο Ιερώνυμος τέλεσε το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας στο Μακρυχώρι

Στον Ιερό Ναό Αγίου Αποστόλου Θωμά Μακρυχωρίου τέλεσε το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Στο κήρυγμα του, αφού ανέλυσε την αποστολική περικοπή, κάλεσε όλους τους πιστούς της ευλογημένης κωμοπόλεως του Δήμου Τεμπών να κάνουν πράξη την προτροπή του Κυρίου μας για ειλικρινή μετάνοια λέγοντας τους ότι πρέπει να ακολουθήσουν το κλίμα της λογικής του Θεού και να προσπαθήσουν να ομοιάσουν τον Πλάστη και Δημιουργό μας.

Προ της απολύσεως, ευχαρίστησε τους ευσεβείς χριστιανούς αλλά και όλους τους άρχοντες του τόπου, καθώς και τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαρίσης, ευχήθηκε στις εορτάζουσες και προχείρισε Πρωτοπρεσβύτερο τον εφημέριο της ενορίας π. Ιωάννη Τομαρά. Ακολούθως μετέβη στο παρακείμενο πρότυπο κέντρο αποκατάστασης ΑΝIMUS, όπου τον υποδέχθηκε ο αντιπρόεδρος αυτού κ. Ιωάννης Νταβέλης.

Ο Σεβασμιώτατος ξεναγήθηκε στους χώρους του ιδρύματος, επισκέφθηκε τους τροφίμους αυτού και έμεινε πραγματικά εντυπωσιασμένος από τις φιλόξενες υπηρεσίες των υπευθύνων αλλά και από τις άρτιες εγκαταστάσεις.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις