ΛΑΡΙΣΑ

Κέλλας από Φάρσαλα: Το ηθικό πλεονέκτημα είναι με τη Νέα Δημοκρατία

«Η συγκυβέρνηση ξεπούλησε τη Μακεδονία, τροφοδοτώντας την καρδιά του αλυτρωτισμού των Σκοπιανών και τώρα θέλουν να αποδομήσουν την εθνική και κοινωνική μας συνοχή με τον διαχωρισμό Κράτους-Εκκλησίας και την ουδετεροθρησκεία. Τα αστικά κέντρα καίγονται από τους κουκουλοφόρους, ενώ όποιος έχει εθνική και θρησκευτική συνείδηση χαρακτηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ ως ακροδεξιός και φασίστας.

Οι εθνικές εκλογές, που έρχονται, αποτελούν ιστορική ευθύνη για κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα και η ΝΔ αποτελεί τη μόνη πολιτική δύναμη, που μπορεί να διασφαλίσει ένα βιώσιμο και φωτεινό μέλλον για τα παιδιά μας και την Πατρίδα».

Τα ανωτέρω τόνισε, μεταξύ άλλων, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, σε εκδήλωση της ΔΗΜ. Τ.Ο. Φαρσάλων, με ομιλητές την αν. Εκπρόσωπο Τύπου, κ. Σ. Ζαχαράκη, και τον Τομεάρχη Εθνικής Άμυνας και Βουλευτή Α΄ Αθήνας, κ. Β. Κικίλια.

Επιπλέον, ο Λαρισαίος πολιτικός αναφέρθηκε στον πρωτογενή τομέα, εστιάζοντας στο ζήτημα των προβλημάτων, που δημιουργεί η ανάρτησητων Δασικών Χαρτών στους παραγωγούς του Νομού, επισημαίνοντας:

«Οι αγρότες μας βαρύνονται με άδικα φορολογικά και ασφαλιστικά βάρη, ενώ οι παραγωγοί του Νομού μας και εδώ, στα Φάρσαλα, είναι αντιμέτωποι και με το σοβαρότατο πρόβλημα της μη πίστωσης των χρημάτων της Βασικής Ενίσχυσης, εξαιτίας της ανάρτησης των Δασικών Χαρτών με αεροφωτογραφίες του 1945. Και όχι μόνο αυτό, αλλά γνωρίζετε, πολύ καλά, ότι το πρόβλημα, που υπάρχει, υπονομεύει και την καταβολή άλλων ενισχύσεων, που βρίσκονται σε εξέλιξη ή και μελλοντικών, όπως Βιολογικά, Συνδεδεμένη, Προγράμματα Νέων Αγροτών. Έχουμε κάνει παρέμβαση για το θέμα, το παρακολουθούμε και ελπίζω η κυβέρνηση να το αντιμετωπίσει με τη δέουσα σοβαρότητα».

Στη συνέχεια ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ σχολίασε την εκρηκτική κατάσταση στην Παιδεία, σημειώνοντας:

«Μέσω της Παιδείας διαμορφώνονται συνειδήσεις. Οι μαθητές που διαδηλώνουν για τη Μακεδονία χαρακτηρίζονται ως ακροδεξιοί και φασίστες, ενώ οι ροπαλοφόροι που κάνουν αντισυλλαλητήρια και καίνε την Αθήνα είναι καλοί και προοδευτικοί. Οι Καθηγητές και οι φοιτητές ξυλοκοπούνται και τρομοκρατούνται, χαρακτηριζόμενοι ως φασίστες, εάν δεν είναι αριστεροί είτε απορρίπτουν εθνομηδενιστικές αναφορές. Δυστυχώς, η Κυβέρνηση δυναμιτίζει με τη στάση της αυτή την κατάσταση, διαλύοντας, παράλληλα, τόσο τη δευτεροβάθμια, όσο και την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ο Πρόεδρός μας έχει πει ότι όλα είναι θέμα Παιδείας, για αυτό και θα τα αλλάξουμε όλα από τη βάση. Μαζί με τους συναδέλφους, που είμαστε συνυπεύθυνοι του Τομέα Παιδείας της ΝΔ, έχουμε καταστήσει σαφές ότι στόχος μας είναι ένα εκπαιδευτικό σύστημα ανοιχτών οριζόντων, που θα παρέχει ίσες ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά του ελληνικού λαού, θα στηρίζει και θα εμπιστεύεται τον Έλληνα εκπαιδευτικό, θα μάχεται τις κοινωνικές και οικονομικές ανισότητες και θα συνδέεται με την αγορά εργασίας».

Τέλος, ο κ. Κέλλας απηύθυνε κάλεσμα σε όλα τα μέλη και τους φίλους της παράταξης:

«Στις εκλογικές αναμετρήσεις, που θα πραγματοποιηθούν εντός του 2019 δεν περισσεύει κανείς. Καλούμαστε να δώσουμε, όλες και όλοι μαζί, τη μάχη για την Πατρίδα και θα την κερδίσουμε, γιατί είμαστε ειλικρινείς απέναντι στον ελληνικό λαό. Το ηθικό πλεονέκτημα είναι πλέον με τη Νέα Δημοκρατία».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις