ΛΑΡΙΣΑ

Χαρακόπουλος από Φάρσαλα: Τίτλοι τέλους για την κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου

«Το 2019, που σε λίγες μέρες μπαίνει, θα είναι χρονιά εκλογών. Χρονιά που θα πέσουν οι τίτλοι τέλους για την κυβέρνηση Τσίπρα, αλλά και το εθνολαικιστικό όχημα με το οποίο εισήλθε στη Βουλή ο κ. Καμμένος». Τα παραπάνω τόνισε οτομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλοςχαιρετίζοντας την πολιτική εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Φαρσάλων με ομιλητές τοντομεάρχη Άμυνας της ΝΔ,βουλευτή A΄ Αθηνών κ. Βασίλη Κικίλιακαι τηναναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος κ. Σοφία Ζαχαράκη.

Ο Θεσσαλός πολιτικός υποστήριξε ότι «το2019 πέφτουν τίτλοι τέλους για την κυβέρνηση που υποθήκευσε το μέλλον την χώρας, δεσμεύοντας την με υπερβολικά πλεονάσματα μέχρι το 2060. Την κυβέρνηση που εκχώρησε το σύνολο της δημόσιας περιουσίας στο αιωνόβιο υπερταμείο. Που φτωχοποίησε τη μεσαία τάξη με την υπερφορολόγηση.

Πέφτουν τίτλοι τέλους για την κυβέρνηση που υπονόμευσε τη διεθνή θέση της χώρας, που λίγο έλειψε να βρεθεί εκτός ΕΕ, την κυβέρνηση που υπέγραψε την εθνικά επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών. Για πρώτη φορά παραδίδεται από ελληνική κυβέρνηση μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα! Εύχομαι να μην προλάβουν να την ολοκληρώσουν με την επικύρωσή της στη Βουλή.

Πέφτουν τίτλοι τέλους για την κυβέρνηση που οδήγησε σε μαρασμό τον πρωτογενή τομέα, τους αγρότες και κτηνοτρόφους που παρασύρθηκαν και τους ψήφισαν. Την κυβέρνηση που φορολόγησε τις επιδοτήσεις, κατήργησε το αγροτικό πετρέλαιο, ψαλίδισε την εξισωτική αποζημίωση των κτηνοτρόφων, και επιτρέπει τις ελληνοποιήσεις γάλακτος και φέτας -που επέφεραν κατάρρευση των τιμών παραγωγού στο αιγοπρόβειο γάλα. Την κυβέρνηση που με τα λάθη στους δασικούς χάρτες έβαλε σε κίνδυνο τις αγροτικές επιδοτήσεις για χιλιάδες αγρότες.

Πέφτουν τίτλοι τέλους για την κυβέρνηση που επί των ημερών της η εγκληματικότητα χτυπά κόκκινο. Η ανοχή στη βία και την ανομία των μπαχαλάκηδων -των αγαπημένων συλλογικοτήτων του κυβερνώντος κόμματος- εκθέτει τη χώρα. Η εικόνα χθες της πρωτεύουσας, αλλά και της Θεσσαλονίκης, που έκανε το γύρο του κόσμου, έμοιαζε με βομβαρδισμένο τοπίο. Βανδαλισμοί, πλιάτσικο, ακόμη και βεβήλωση εικόνων, που καμία σχέση δεν έχουν με την μνήμη του αδικοχαμένου Γρηγορόπουλου. Η Ελλάδα με τον Μητσοτάκη θα ξαναγίνει μια χώρα με σεβασμό στο νόμο και την τάξη.

Πέφτουν τίτλοι τέλους για την κυβέρνηση που επέβαλε τη λογική της ήσσονος προσπάθειας και της ισοπέδωσης στην παιδεία. Την κυβέρνηση που επιχειρεί να απομειώσει τη διδασκαλία των μαθημάτων που ενισχύουν την εθνική και θρησκευτική συνείδηση, που το ίδιο το Σύνταγμα επιτάσσει. Τελευταίο κρούσμα τα νέα προγράμματα σπουδών της ιστορίας, για τα οποία κατέθεσα ερώτηση.

Το 2019 πέφτουν τίτλοι τέλους για το κυβερνητικό δίδυμο Τσίπρα-Καμμένου. Η νέα χρόνιά θα είναι χρονιά πολιτικής αλλαγής με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργό τονΚυριάκο Μητσοτάκη.

Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είμαστε μια ηλικία, περάσαμε μαζί την είσοδο της Βουλής. Τον γνωρίζω από τα πρώτα του βήματα στην πολιτική. Έχει όραμα και επιμονή. Διαθέτει σχέδιο, ξέρει που θέλει να πάει τη χώρα, αλλά και πείσμα για να πετύχει τον στόχο του. Άλλωστε, ως υπουργός έδωσε δείγματα γραφής. Δεν διστάζει να συγκρουστεί, να σπάσει αυγά για να κάνει μεταρρυθμίσεις.

Το στοίχημα, λοιπόν, που έχουμε μπροστά μας στις επικείμενες εκλογές είναι εθνικό και όχι κομματικό. Όσο μεγαλύτερη η νίκη της ΝΔ στις κάλπες, τόσο πιο ισχυρή και αποτελεσματική θα είναι η επόμενη κυβέρνηση! Γι’ αυτό σας καλώ να δώσουμε όλοι μαζί ενωμένοι τον αγώνα γιατί αξίζουμε μια καλύτερη Ελλάδα».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις