ΛΑΡΙΣΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στη Λάρισα για τον 16ο Ημιμαραθώνιο Τυρνάβου – Λάρισας

Αποβλέποντας στην εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων και την πρόληψη ατυχημάτων, κατά τον χρόνο τέλεσης του 16ου Ημιμαραθωνίου Τυρνάβου – Λάρισας, που διοργανώ νουν η Διεύθυνση Αθλητισμού, Πολιτισμού & Κοινωνικής Πολιτικής/Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων, σε συνεργασία με την Ε.Α.Σ./ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας αποφάσισε τα εξής:

  1. Τις ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, την Κυριακή (09-12-2018) : α) Ώρες 09:30′ έως 11:15′ : Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στις ο­δούς Πολυτεχνείου (από τη συμβολή της με την οδό Ελευθερίας) και Καραολή & Δημητρίου (έως τη συμβολή της με την οδό Μακεδονίας), στην πόλη του Τυρνά­βου.

β) Ώρες 11:00′ έως το πέρας του Ημιμαραθωνίου : Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στις κατωτέρω οδούς της Λάρισας:

  • Νέα Περιφερειακή Οδός Κοζάνης, από τη συμβολή της με την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη έως τη συμβολή της με την οδό Αεροδρομίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τον Κυκλικό Κόμβο Νέας Σμύρνης,
  • Οδός Αεροδρομίου, από τη συμβολή της με την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου έως τη συμβολή της με την οδό 31ης Αυγούστου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γ.Ν. Λάρισας.
  • Οδός Γεωργιάδου, από τη συμβολή της με την οδό 31ης Αυγούστου έως τη συμβολή της με την οδό Βενιζέλου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Γέφυρα Αλ- καζάρ.
  • Οδός Καλλιθέας, από τον Κυκλικό Κόμβο Κοζάνης έως τη συμβολή της με την οδό Αθηνάς και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Οδός Μανωλάκη, από τη συμβολή της με την οδό Ηφαίστου έως τη συμβολή της με την οδό Βενιζέλου.
  1. Η κυκλοφορία των οχημάτων στην ΕΟ Λάρισας Κοζάνης (ρεύμα προς Λάρισα) από χ/θ 15 έως χ/θ 12+500 και από χ/θ 11+500 έως χ/θ 2, κατά τη διάρκεια του Ημιμαρα- θωνίου, θα διεξάγεται από το εναπομείναν τμήμα της οδού.
  2. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται, σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονό­μων.
  3. Η παρούσα απόφαση είναι προσωρινή και ισχύει από τη δημοσίευσή της μέχρι πέ- ρατος των αγώνων.
  4. Οι παραβάτες της παρούσας, τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Οδι­κής Κυκλοφορίας.
  5. Οι διοργανωτές του εν λόγω αγώνα, υποχρεούνται να λάβουν όλα τα αναγκαία μέτρα για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα, πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων και διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων.
  6. Το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας, παρακαλείται για την επίδοσή της, ανακοίνωση στον ενδιαφερόμενο σύλλογο των υποχρεώσεών του που απορρέουν από τον Κ.Ο.Κ. και τις λοιπές κατά περίπτωση συναφείς διατάξεις καθώς και στη λήψη μέτρων αρμοδιότητάς του, διαθέτοντας για το σκοπό αυτό και την ομάδα της Ο.Ε.Π.Τ.Α.
  7. Το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου Λάρισας και το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας,

παρακαλούνται για την ενημέρωσή τους και τη λήψη ενδεικνυόμενων μέτρων αρμοδιό­τητάς τους.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις