ΛΑΡΙΣΑ

Διανομή τροφίμων από το όμιλο “Αρωγή Αλληλεγγύη” του δήμου Κιλελέρ

Ο γυναικείος  φιλανθρωπικός όμιλος του Δήμου Κιλελέρ  καλεί τους προέδρους των 52 κοινοτήτων και οικισμών του Δήμου , να προσέλθουν την Τετάρτη 12-12-2018 από τις 15:30 έως τις 18:30 , στη Νίκαια,  οδός Πανός 14 , για να παραλάβουν  τρόφιμα. Η παράδοση πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε 250 οικογένειες που επιλέχθηκαν μέσω  προγράμματος του ομίλου Αρωγή Αλληλεγγύη , σε συνεννόηση με τους προέδρους των κοινοτήτων.

Παρακαλούνται να προσέλθουν για την παραλαβή με το κατάλληλο μέσο μεταφοράς , λόγω του μεγάλου όγκου των αγαθών που θα παραλάβουν . Συγκεκριμένα κάθε δικαιούχος θα παραλάβει από μια κούτα τρόφιμα μακράς διάρκειας βάρους 20 περίπου κιλών, 3 κιλά κάστανα , 2,5 κιλά κρέας , 2 κιλά τυρί φέτα, 0,5 κιλό τυρί γκούντα , και 750γρ γιαούρτι .

Το κάθε κιβώτιο περιέχει 25 είδη , (λάδι γάλα αλεύρι ζάχαρη ζυμαρικά , όσπρια κονσέρβες σάλτσες κομπόστες ελιές χαλβά μερέντα μαρμελάδα ρύζι χυμό λεμόνι, ξύδι κ.ο.κ )

Όλα τα τρόφιμα είναι δωρεά των επιχειρήσεων παραγωγής τους .

Σε περίπτωση που υπάρχουν αλλαγές στις καταστάσεις των δικαιούχων της κάθε κοινότητας , θα παρακαλούσαμε τους προέδρους να μας ενημερώσουν εγκαίρως.

Τηλ. επικοινωνίας  6946 505570 Βάνα Χλιάπη Γκουνιαρούδη.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις