ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ποιος Λαρισαίος ΠΑΣΟΚος είπε «δε θα γίνω διχασμένη προσωπικότητα, ούτε θα κάνω λοβοτομή» και γιατί;

Σε δύο στρατόπεδα έχει χωριστεί το τελευταίο διάστημα το ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα, με φόντο τις επόμενες δημοτικές εκλογές στην πόλη.

Η πρόσφατη συνάντηση στην Αθήνα κατέδειξε πως άπαντες συμφωνούν στο ότι… διαφωνούν για το αν τελικά θα πρέπει να στηριχθεί η υποψηφιότητα του νυν ΣΥΡΙΖΑίου δημάρχου Απόστολου Καλογιάννη ή θα πρέπει να αναδειχθεί νέο πρόσωπο σε ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο.

Εν αναμονή νεότερης συνάντησης στο προσεχές μέλλον (δε θα γίνει αύριο όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί), αυτή τη φορά στη Λάρισα, αυτό που γίνεται σαφές είναι πως το σενάριο της «επιβολής» της στήριξης στη «Συμπαράταξη Λαρισαίων», εφόσον ευοδωθεί, δε θα είναι αναίμακτο, καθώς ξεκάθαρα μία μερίδα ΠΑΣΟΚων στη Λάρισα είναι αποφασισμένοι να μην ακολουθήσουν.

Ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί, είναι η φαρμακερή ατάκα που φέρεται έριξε χθες σε συνομιλητές το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σάββας, που προσπαθούσε να «ζυγίσει» στη σκέψη του «πώς είναι δυνατό με το ένα χέρι να ζητείται η στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και η καταδίκη του αριστερού λαϊκισμού κι με το άλλο να συνεργαζόμαστε με τον εκλεκτό στο δήμο όπου ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει τα ρέστα του γιατί δεν έχει πουθενά αλλού έρεισμα».

«Δε θα γίνω διχασμένη προσωπικότητα, ούτε θα κάνω λοβοτομή μετά από 40 χρόνια στο ΠΑΣΟΚ» ήταν το καταληκτικό συμπέρασμα του Λαρισαίου ΠΑΣΟΚου, δίνοντας ξεκάθαρα το κλίμα μέσα στο οποίο θα πορευτούν οι ζυμώσεις εφεξής…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις