ΛΑΡΙΣΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις στο Δήμο Κιλελέρ

Συνέντευξη τύπου, με αφορμή την έναρξη των εκδηλώσεων και της αφής των Χριστουγεννιάτικων Δέντρων στο Δήμο Κιλελέρ, παραχώρησε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αχιλλέα Χατζούλης πλαισιωμένος από το διευθυντή των χορωδιών Αντώνη Μαρέτη. Ο αντιδήμαρχος, αφού εξέφρασε τη βεβαιότητα για την επιτυχία των εκδηλώσεων, τόνισε ότι αυτές πραγματοποιούνται για ακόμα μια χρονιά με την αγαστή συνεργασία τη Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, των Τοπικών Κοινοτήτων και των εθελοντών πολιτών του Δήμου Κιλελέρ.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχεις ως εξής:

Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου: στο Κιλελέρ στις 18:00 και στο Ομορφοχώρι στις 19:30 συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου και της Χορωδίας Παραδοσιακής Μουσικής του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Κιλελέρ.

Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου: στις 17:30 στον Πλατύκαμποσυνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου και με τις χορωδίες του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού Σχολείου, του Γυμνασίου και του Λυκείου Πλατυκάμπου και με εμφάνιση της μαθητικής μπάντας.

Στη Μέλισσα στις 18:30 και στο Αρμένιο στις 19:30 συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου και της Χορωδίας Παραδοσιακής Μουσικής του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Κιλελέρ.

Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου: Στη Νίκαια στις 18:00 συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου, της Χορωδίας Παραδοσιακής Μουσικής του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Κιλελέρ και της Χορωδίας του Μικρασιατικού Συλλόγου Βουναίνων «Η καθ ημάς Ανατολή». Θα εμφανιστούν επίσης το Φυτώριο και η Παιδική Χορωδία της Μουσικής Σχολής Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ και 25μελής Jazzμπάντα. Συνδιοργανωτές στην εκδήλωση: Φιλανθρωπικός  Όμιλος Γυναικών «Αρωγή – Αλληλεγγύη», Σύλλογος Γυναικών Νίκαιας, ΓΣΝ, Νίκαια 2012, Σύλλογος Νεολαίας,Μυραϊκός Α.Ο.  Μπαζάρ από τη Ε2 του Δημοτικού Σχολείου Νίκαιας, την Β’ Λυκείου και το Σύλλογο Γονέων Νηπιαγωγείου.

Στη Γαλήνη στις 19:30 με τη χορωδία του Δημοτικού Σχολείου.

Την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου: Νέες Καρυές στις 18:30 συνοδεία της Χορωδίας Παραδοσιακής Μουσικής του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Κιλελέρ.

Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου: Χάλκη στις 18:00 συνοδεία της Χορωδίας του ΜΕΣ Χάλκης. Ζάππειο 18:30 συνοδεία της χορωδίας του Πολιτιστικού Μικρασιατικού Συλλόγου Ν. Λάρισας

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου: στο Καλαμάκι στις 17:30, στη Μελία στις 18:30 και στο Μελισσοχώρι στις 19:30 συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου και της Χορωδίαςτου Πολιτιστικού Μικρασιατικού Συλλόγου Ν. Λάρισας. Στις 18:30 στη Γλαύκη θα εμφανιστεί η χορωδία του ΜΕΣ Γλαύκης συνοδεία μαθητικής Ορχήστρας.

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου: Στους Αγίους Αναργύρους στις 18:00 και στα Βούναινα στις 19:00 συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου και της Χορωδίας Παραδοσιακής Μουσικής του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Κιλελέρ. Στα Βούναινα θα εμφανιστεί και η Χορωδία του Μικρασιατικού Συλλόγου Βουναίνων «Η καθ’ ημάς Ανατολή».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις