ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ποιοί θέλουν Καλογιάννη και ποιοί νέο υποψήφιο δήμαρχο στο ΚΙΝΑΛ Λάρισας – Η επόμενη μέρα της σύσκεψης στην Αθήνα

Δύσκολη η σύνθεση… παραμένουν οι αντιθέσεις. Αυτό θα μπορούσε να είναι η κεντρική ιδέα της χθεσινής σύσκεψης στελεχών του ΚΙΝΑΛ από τη Λάρισα, με τους επικεφαλής του κεντρικού κλιμακίου του Κινήματος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, στην Αθήνα.

Στο επίκεντρο βρέθηκε ο Δήμος Λαρισαίων και οι απόψεις των στελεχών που είτε υποστήριξαν την σύγκλιση με την παράταξη Καλογιάννη είτε την αυτόνομη κάθοδο και τη μη συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ.

Κοινή γραμμή …  πλεύσης δεν βρέθηκε και όλα δείχνουν ότι στην δημοτική σύσκεψη της Παρασκευής θα κριθούν τα πάντα, με άγνωστο το τι θα συμβεί από εκεί και έπειτα.

Το κλιμάκιο που θα βρεθεί στη Λάρισα θα κληθεί να διαχειριστεί μια ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση, που σίγουρα θα αφήσει τη σκιά της στην μετέπειτα πορεία του Κινήματος, αλλά και θα επηρεάσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και την εξέλιξη των πραγμάτων στην Περιφέρεια.

Θιασώτες της υποστήριξης «Καλογιάννη» εμφανίστηκαν οι Πέτρος Ηλιάδης, Γιώργος Ζαούτσος, Γιώργος Βαλάρης ενώ υποστηρικτές της αυτόνομης καθόδου οι Κώστας Σάββας και Βαγγέλης Γιαννούλας.

Πιο διαλλακτικές χαρακτηρίζονται οι τοποθετήσεις των Κ. Μπαργιώτα, Β. Έξαρχου και Λ. Αλατά, που αποδέχονται τους προβληματισμούς και των δύο πλευρών.

Τι θα γίνει και το προς τα πού θα γείρει η ζυγαριά;

Το ενδιαφέρον μεταφέρεται στην σύσκεψη αυτής της Παρασκευής, όπου στη διευρυμένη δημοτική ολομέλεια που προβλέπει η σχετική εγκύκλιος του Κινήματος Αλλαγής θα συγκρουστούν οι απόψεις και τα επιχειρήματα όλων των πλευρών.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις