ΕΛΛΑΔΑ

Μετανάστης δωροδόκησε αστυνομικούς για να μην απελαθεί

Όταν οι αστυνομικοί τον συνέλλαβαν τους υποσχέθηκε να τους δώσει 500 ευρώ για να μην ακολουθήσουν την προανακριτική διαδικασία και να τον αφήσουν ελεύθερο

Μέσα στην καλοπέραση ζούσε στη μαγευτική Σαντορίνη ένας 35χρονος αλλοδαπός και, όταν κατάλαβε ότι θα την στερούνταν, δεν δίστασε να προσπαθήσει να «λαδώσει» τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος για να μην τον απελάσουν!

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον αλλοδαπό σε ένα χωριό της Θήρας και διαπίστωσαν ότι βρισκόταν παράνομα στη χώρα. Έτσι, του ζήτησαν να τους ακολουθήσει στο τμήμα, με σκοπό να κινήσουν την διαδικασία που προβλέπει ο νόμος ώστε να επιστρέψει στην πατρίδα του. Τότε, εκείνος τους υποσχέθηκε να τους δώσει 500 ευρώ για να μην ακολουθήσουν την προανακριτική διαδικασία και να τον αφήσουν ελεύθερο!

Ωστόσο, παρ’ όλο που οι μισθοί τους είναι χαμηλοί, οι αστυνομικοί δεν «λύγισαν» μπροστά στο δέλεαρ των χρημάτων κι έτσι η προσαγωγή έγινε σύλληψη και ο 35χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου που του άσκησε δίωξη για παράνομη είσοδο και διαμονή στη χώρα και για δωροδοκία υπαλλήλου.
Πηγή: protothema.gr
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις