ΛΑΡΙΣΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λάρισα την Πέμπτη λόγω λιτανείας Ιερού Λειψάνου και Ιερής Εικόνας του Αγίου Νικολάου

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οδούς Αλ. Παπαναστασίου, Μανδηλαρά, Κουμουνδούρου, Ανθίμου Γαζή και Ηπείρου την Πέμπτη (06­12-2018) κατά την διάρκεια τέλεσης της λιτανείας του Ιερού Λειψάνου και της Ιερής Εικόνας του Αγίου Νικολάου.

Οι αποφάσεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας:

  1. Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ο Υ Μ Ε τη διέλευση κάθε είδους οχήματος, την Πέμπτη (06-12­2018) και κατά τις ώρες 18:00′ έως 19:00′ στις παρακάτω οδούς: α. Οδός Αλ. Παπαναστασίου, στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ηπείρου και Κουμουνδού ρου.

β. Οδός Κουμουνδούρου, στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Αλ. Παπαναστασίου και Ανθίμου Γαζή.

γ. Οδός Ανθίμου Γαζή, στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Κουμουνδούρου και Ηπείρου. δ. Οδός Ηπείρου, στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ανθίμου Γαζή και Αλ. Παπαναστασίου.

ε. Οδός Μανδηλαρά, στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Μεγ. Αλεξάνδρου και Ανθίμου

Γαζή.

  1. Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης, η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται ως εξής:

α.Οδός Αλ. Παπαναστασίου:

Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα που κινούνται επί της οδού Αλ. Παπαναστασίου θα εκτρέπονται δεξιά στην οδό Ηπείρου, ενώ τα αστικά λεωφορεία θα κινούνται μέσω των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Παναγούλη. β.Οδός Μανδηλαρά:

Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα που κινούνται επί της οδού Μανδηλαρά θα εκτρέπονται αριστερά στην οδό Ηλιοδώρου. γ.Οδός Ανθίμου Γαζή:

Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα που κινούνται επί της οδού Ανθίμου Γαζή θα εκτρέπονται στην οδό Αθ. Διάκου, ενώ τα αστικά λεωφορεία θα κινούνται μέσω των οδών Κενταύρων και Κύπρου.

δ.Οδός Ηπείρου:

Όλα τα οχήματα που κινούνται επί της οδού Ηπείρου θα εκτρέπονται δεξιά στην οδό Ανθίμου Γαζή.

  1. Κατά την διάρκεια της λιτανείας, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται και με τις υποδείξεις των Τροχονόμων.
  2. Η ισχύς της παρούσας Απόφασης αρχίζει από τη δημοσίευση της, οι δε παραβάτες αυτής διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/1999 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκε με το Ν. 4313/2014 (Α-261).
  3. Το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας, στο οποίο κοινοποιείται η παρούσα, παρακαλείται για την επίδοση – δημοσίευσή της, για την ανακοίνωση στον αιτούντα των υποχρεώσεών του που απορρέουν από τον Κ.Ο.Κ. και τις λοιπές κατά περίπτωση συναφείς διατάξεις, την επίβλεψη για την υλοποίησή τους και τη λήψη μέτρων αρμοδιότητάς του.
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις