ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Καταδίκη διαχειριστή για επεισόδιο σε πολυκατοικία – Τον χτύπησε με κοπίδι στο μάτι

Χτύπησε με ένα κοπίδι στο μάτι έναν 36χρονο επειδή τον ενοχλούσε το αυτοκίνητό του που το είχε παρκάρει έξω από την είσοδο της πολυκατοικίας.

Ποινή φυλάκισης δώδεκα μηνών με αναστολή τριετίας επέβαλε χθες το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 62χρονο διαχειριστή πολυκατοικίας στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου. Η δίκη αφορούσε σε επεισόδιο που σημειώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2011 στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου.

Ο έντονος καβγάς ξεκίνησε όταν ο 36χρονος απευθύνθηκε στον διαχειριστή της πολυκατοικίας για να του ζητήσει εξηγήσεις γιατί εκείνος του είχε γρατζουνίσει το αυτοκίνητό του. Ο παθών που παραβρέθηκε στο Δικαστήριο και εξετάστηκε ως μάρτυρας περιέγραψε ότι ακολούθησε μεγάλη ένταση με εκατέρωθεν εξυβρίσεις, ενώ ο ίδιος τραυματίστηκε.

Εντούτοις, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι χτύπησε τον 36χρονο από λάθος, καθώς υποστήριξε ότι ο ίδιος κρατούσε το κοπίδι με σκοπό να κόψει την αλυσίδα ποδηλάτου που «ενοχλούσε» την πολυκατοικία. Εντούτοις, το Δικαστήριο δεν έκανε δεκτό τον ισχυρισμό. Καταδίκασε τον διαχειριστή της πολυκατοικίας αν και πρωτόδικα εκείνος είχε κριθεί αθώος. Επιπλέον, δεν του αναγνώρισε στην απόφαση κανένα ελαφρυντικό.
Πηγή: taxydromos.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις