ΛΑΡΙΣΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Τύρναβο λόγω εργασιών φυσικού αερίου

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στην Οδό Καραολή Δημητρίου του Δήμου Τυρνάβου, λόγω εκτέλεσης εργασιών φυσικού αερίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας αποβλέποντες στην ομαλή πρόοδο εκτέλεσης των εργασιών, που απαιτούνται για την επέκταση-εγκατάσταση, του δικτυού φυσικού αερίου, την εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, αποφασίστηκαν τα εξής:

  1. Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, επί της Οδού Καραολή Δημητρίου του Δήμου Τυρνάβου, από

τη συμβολή της με την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου έως τη συμβολή της με την οδό Μακεδονίας, για τη Τετάρτη (05-12-2018) και κατά τις ώρες 15:00’έως 19:00′, λόγω εκτέλεσης εργασιών φυσικού αερίου.

  1. Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, θα διεξάγεται σύμφωνα με κατάλληλες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες, που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο και ενδεικτικά μέσω των οδών Μακεδονίας-Ηρώων Πολυτεχνείου -Ηλία Τριαντάφυλλου.
  2. Οι αναγκαίες παρεμβάσεις για την υλοποίηση των εν λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (π.χ. τοποθέτηση και εφαρμογή κατάλληλης οριζόντιας & κατακόρυφης σήμανσης, χρήση κατάλληλων υλικών και η εφαρμογή τους, κλπ) να είναι σύμφωνες με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, με τις

προδιαγραφές του ΟΜΟΕ-ΣΕΕΟ και τις ισχύουσες ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις