ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Επιτυχημένη αυλαία για τον ΟΑ Νίκαιας Λάρισας στο διασυλλογικό πρωτάθλημα αντισφαίρισης

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τις αγωνιστικές του δραστηριότητες για το 2018 ο Ο.Α. Νίκαιας Λάρισας. Στο διασυλλογικό πρωτάθλημα αντισφαίρισης ανδρών & γυναικών της Α΄ εθνικής κατηγορίας (συμμετέχουν οι 16 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας), που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και στις εγκαταστάσεις του Α.Ο.Α. Ηλιούπολης (23-25/11), η ομάδα ανδρών του Ο.Α. Νίκαιας,  μοναδική εκπρόσωπος της Θεσσαλίας, κατάφερε την παραμονή της στα «μεγάλα σαλόνια» της Ελληνικής αντισφαίρισης. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Ο.Α. Νίκαιας είναι ένας εκ των δυο επαρχιακών συλλογών (μαζί με την Σούδα της Κρήτης), που  συμμετείχε με δυο ομάδες ανδρών & γυναικών, σε ένα πρωτάθλημα που μονοπωλούν οι ομάδες του λεκανοπεδίου, έχοντας στην σύνθεση τους διαχρονικά, την αφρόκρεμα του ελληνικού τένις.

Στην τελευταία συνάντηση με την ομάδα της Σούδας, που θα έκρινε με νίκη τη παραμονή ή με ήττα την πτώση στην Β΄ εθνική κατηγορία, η ομάδα των ανδρών κέρδισε πανάξια την συνάντηση στα διπλά και στο τρίτο σετ (είχαν προηγηθεί οι συναντήσεις με τις ομάδες της Ηλιούπολης και του Χαϊδαρίου). Η ομάδα μας συμμετείχε με τους αθλητές: Γερούκη Βασίλη, Κανιάρη Χάρη Νικολούλη Χρήστο & Νικολούλη Κωνσταντίνο.

Η ομάδα γυναικών του συλλόγου δεν κατάφερε την παραμονή της στην Α΄ εθνική κατηγορία. Οι αθλήτριες Καφφέ Ζωή & Αγγελάκη Νικολέτα, αγωνιζόμενες με τα χρώματα του Ομίλου,  διακρίθηκαν για την αγωνιστικότητα τους (στα όρια της αυτοθυσίας μιας και οι τραυματισμοί δεν τις πτόησαν) και το πείσμα τους να παραμείνουν, ωστόσο δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα την παρουσία τους το επόμενο αγωνιστικό έτος στην Β΄ εθνική.

Αρχηγός αποστολής των ομάδων μας, ήταν ο προπονητής τους κος Μίζιος Δημήτρης.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις