ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΣΦ Αλκαζάρ: «Είμαστε ΑΕΛ σε βαθμό κακουργήματος»

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΦ Αλκαζάρ ως απάντηση στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Α.Ε.Λ. Αλέξη Κούγια. Αναλυτικά:

“Ανθρωπάκι που το παίζεις πρόεδρος της Α.Ε.Λ. πρέπει να σου θυμίσουμε πως αυτοί στους οποίους δε σταματάς να αναφέρεσαι τους τελευταίους μήνες είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας.
Είναι αυτοί που ήταν είναι και θα είναι δίπλα της σε όποια κατηγορία, σε όποιο γήπεδο και αν αγωνίζεται. Είναι όλοι αυτοί που σε βλέπουν να καπηλεύεσαι το όνομα της Α.Ε.Λ. για προσωπικό σου συμφέρον και τους προκαλείς αηδία!
Κοντέ, όσο δεν ξεκουμπίζεσαι από την πόλη θα περνάς δύσκολα. Όσα είδες μέχρι τώρα είναι μόνο η αρχή. Δε γ@μ@ς.. κανέναν πόσο μάλλον εμάς!!! Γι’ αυτό κάθε Κυριακή θα είμαστε ΠΑΡΟΝΤΕΣ στο γήπεδο να σε κάνουμε να χάνεις τα λογικά σου. Το πρόβλημα κοντέ δεν είναι οι Έλληνες ούτε οι Αλβανοί, δεν είναι τα ανήλικα ή οι ηλικιωμένοι. Το πρόβλημα είναι το κράτος-μπ@ρδέλ@… που επιτρέπει σε κάτι γελοίους υπόδικους σαν και εσένα να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Το πρόβλημα είναι οι ντόπιοι πολιτικοί παράγοντες που αντί να κινήσουν γη και ουρανό για να σε στείλουν από κει που ήρθες, κωφεύουν και δέχονται να προσβάλλεις αναίσχυντα ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ! Όσοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά μπροστά σε όσα συμβαίνουν, επιλέγουν να τάσσονται ασυναίσθητα με το μέρος ενός υπόδικου, ψυχικά ανισσόροπου εκπροσώπου της σαπίλας της ελληνικής σόουμπιζ, βλέποντας τον να παίζει με την ΙΔΕΑ μας. Θα πάρουν την απάντηση τους σύντομα.

ΥΓ1: Εμάς οι γυναίκες μας πότε δεν μας άνοιξαν το κεφάλι με τακουνιά.
ΥΓ2: Κοντέ εδώ στη ΛΑΡΙΣΑ μάθαμε να μην αναφερόμαστε ποτέ σε γυναίκες, αυτά τα κάνουν κάτι πλούσια κοριτσάκια από τις δήθεν π@στ@περιοχές που τριγυρνάς
ΥΓ3: Παρακαλούμε το Δρομοκαΐτειο να τον παραλάβει.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις