ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ξέσπασε η ΑΕΛ, 4-2 τον Πανιώνιο στο ARENA – Δείτε τα γκολ

Χρειαζόταν πάση θυσία τη νίκη για ανασάνει βαθμολογικά και την πήρε με εμφατικό τρόπο η ΑΕΛ κόντρα στον Πανιώνιο τον οποίο και διέλυσε με 4-2.

Η ΑΕΛ προηγήθηκε στο πρώτο μέρος στο 14′ με τον Νούνιτς, ισοφαρίστηκε στο 18′ από τον Μασούρα αλλά στη συνέχεια πήρε αριθμητικό προβάδισμα στο 39′ λόγω απευθείας κόκκινης στον Τσιλούλη για… “δολοφονικό” μαρκάρισμα πάνω στον Χούμπτσεβ.

Στην επανάληψη οι βυσσινί μετέτρεψαν τον αγώνα σε παράσταση για ένα ρόλο. Πήραν το προβάδισμα ξανά στο 53′ με τον Μιλοσάβλιεβιτς, έκαναν το 3-1 στο 58′ με τον Κενάν Μπαργκάν και έδωσαν στη νίκη διαστάσεις θριάμβου στο 64′ με τον Μάρκο Νούνιτς.

Το μόνο που κατάφερε ο Πανιώνιος είναι να μειώσει στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων σε 4-2 με τον Ντουμιρσάι.

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από υβριστικά συνθήματα μερίδας φιλάθλων κατά του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, ο οποίος κατά τη διάρκεια του αγώνα εξέδωσε την εξής απίστευτη δήλωση: «Προς τους 5 απέναντι εμπόρους ναρκωτικών και τα 25 μπασταρδάκια αλβανάκια τους, την κυρία Τούρτα και τον κύριο Τούρτα, που σε λίγο φυλακίζονται μαζί με τον Ελβίρ: Όσο βρίζετε εμένα οι παίκτες μας θα βάζουν γκολ και θα το ευχαριστιόμαστε και όσο νυχτώνει η πο..τσ@ μεγαλώνει και σαν κι εσάς έχω γ@..σει πολλούς!».

Πλέον η ΑΕΛ έφθασε τους 14 βαθμούς και αναρριχήθηκε στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερλιγκ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Χούμπτσεβ, Ζίζιτς, Μπαργκάν (82′ Σαχίτι), Φατιόν (68′ Πίτι), Κοέφ (22′ λ.τ. Ακόστα), Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Γκοΐκοβιτς, Ντέλετιτς.

Πανιώνιος (Ζοζέ Ανιγκό): Κότνικ, Κούρντι, Κότσιτς (60′ Παπαγεωργίου), Μπανανά, Ντομίνγκες, Οικονομίδης (67′ Σαραμαντάς), Κεϊτά, Τσιλούλης, Μασούρας, Πίρις, Ντουρμισάι.

Διαιτητική Τριπλέτα: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), Νατσιόπουλος (Μακεδονίας).

Δείτε το 1-0

Δείτε το 1-1

Δείτε το 2-1

Δείτε το 3-1

Δείτε το 4-1

Πηγή video: novasports.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις