ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Οριστικά υποψήφιος δήμαρχος Φαρσάλων ο Κώστας Τύμπας – Ανακοινώνει υποψηφιότητα εντός του μήνα

Εντός του τρέχοντος μηνός αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η υποψηφιότητα του περιφερειακού συμβούλου Κώστα Τύμπα για το δημαρχιακό θώκο στα Φάρσαλα.

Ο πρώτος σε ψήφους από την περιφερειακή παράταξη του Νίκου Τσιλιμίγκα, αποφάσισε να μεταπηδήσει στα του δήμου της γενέτειράς του (με καταγωγή από το Σταυρό), έχοντας παρακαταθήκη το πολυσχιδές και ακομμάτιστο έργο του την τελευταία τετραετία, όντας ο μοναδικός εκπρόσωπος επαρχίας Φαρσάλων στο περιφερειακό συμβούλιο.

Αν και προερχόμενος από τα κεντροαριστερά, κ. Τύμπας έχει ήδη δημιουργήσει έναν ισχυρό πυρήνα υποψηφίων απ’ όλο το πολιτικό φάσμα, ξεκαθαρίζοντας μάλιστα σε στενούς του συνεργάτες πως δεν πρόκειται να επιδιώξει κανενός είδους κομματική στήριξη.

Έτσι, εντός των επόμενων εβδομάδων, σε πολιτική εκδήλωση που θα λάβει χώρα, θα ανακοινώσει την υποψηφιότητα αλλά και τις θέσεις του για το δήμο Φαρσάλων.

Εκ των πραγμάτων το παιχνίδι γίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον στα Φάρσαλα, εκεί όπου πέραν της υποψηφιότητας του νυν δημάρχου Άρη Καραχάλιου, έτοιμοι για μία νέα “μάχη” δηλώνουν τόσο η πρώην δήμαρχος Μαρία Ίφου, αλλά και ο μικροβιολόγος κ. Μάκης Εσκίογλου, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελέσει τη “διάδοχη κατάσταση” στην παράταξη του Χρήστου Καπετάνου ο οποίος εσχάτως ανακοίνωσε ότι δε θα είναι εκ νέου υποψήφιος.

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις