ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το βραβευμένο «Εργαστήρι Ζωής» της Λάρισας υποδέχτηκαν με συγκίνηση απόψε στο κατάμεστο ΔΩΛ οι Λαρισαίοι (φωτο – βίντεο)

Σε μια άκρως συγκινητική βραδιά που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, το βράδυ της Πέμπτης, η Λάρισα υποδέχτηκε σε μια κατάμεστη αίθουσα, το βραβευμένο με μια σπουδαία διάκριση «Εργαστήρι Ζωής» της Λάρισας, το οποίο κατέκτησε το Βραβείο Πρόληψης POMPIDOU 2018 του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Το πρότυπο πρόγραμμα του Εργαστηρίου Ζωής κέρδισε το στοίχημα γιορτάζοντας τα 20 χρόνια του, κέρδισε αυτή τη μεγάλη διάκριση και οι Λαρισαίοι ήταν απόψε στο ΔΩΛ για να χειροκροτήσουν και να επιβραβεύσουν αυτή την μεγάλη προσπάθεια στην οποία πρωτοστάτης είναι η κ. Ευαγγελία Λιακούλη,  η πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης, έχοντας την πλήρη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού, αλλά και του δήμου Λαρισαίων.

Ιδιαίτερα συγκινημένη η κ. Λιακούλη μίλησε για αυτή την μεγάλη προσπάθεια, για ένα όραμα δικός της που ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια και πλέον το Εργαστήρι Ζωής βρέθηκε στην κορυφή της Ευρώπης κατακτώντας ένα τόσο σημαντικό βραβείο.

Στο ίδιο μήκος κύματος τόσο ο περιφερειάρχης που έκανε λόγο για το πιο ξεχωριστό βραβείο που έχει πάρει η Περιφέρεια Θεσσαλίας  και το οποίο έκανε την Λάρισα να ακουστεί σε όλο τον πλανήτη, για έναν ιερό σκοπό.

Τα θερμά του συγχαρητήρια έδωσε από το βήμα  και ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος  Καλογιάνης, αλλά και ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. ΟΚΑΝΑ,κ.  Ευάγγελος Καφετζόπουλος, με την σειρά του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το «Εργαστήρι Ζωής» δίνοντας έμφαση στα όσα σημαντικά προσφέρει.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ:

Αθανασία Παύλου 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις