ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στο final four του κυπέλλου μπάσκετ Θεσσαλίας ο Γ.Σ. Αμπελώνα

Για ακόμη μια φορά, την δεύτερη στην ιστορία της και μάλιστα συνεχόμενη, προκρίνεται η ομάδα μπάσκετ του Αμπελώνα στο Final Four του Κυπέλλου Θεσσαλίας.

Οι Αμπελωνίτες προκρίθηκαν πανηγυρικά στην διοργάνωση μένοντας αήττητοι σε όλους τους αγώνες ενώ στα προημιτελικά κέρδισαν σε διπλά παιχνίδια, ισάριθμες φορές την ομάδα του Κεραυνού Λάρισας.

Οι υπόλοιπες ομάδες, που εξασφάλισαν την πρόκριση στο Final Four εκτός του Αμπελώνα, είναι ο Σπάρτακος Λάρισας, ο Ίωνας Βόλου ενώ το καρέ θα κλείσει με το νικητή του ζευγαριού Αναγέννηση Καρδίτσας – Γ.Σ. Σοφάδες με την ΑΣΑ να έχει και πλεονέκτημα 12 πόντων από τον πρώτο αγώνα.

Να θυμίσουμε ότι ο Γυμναστικός Σύλλογος Αμπελώνα πέρυσι, σε έναν συγκλονιστικό ημιτελικό στο Βόλο, είχε ηττηθεί στο τελευταίο δευτερόλεπτο, από τον Ολυμπιακό Βόλου, μετέπειτα κάτοχο του τροπαίου.

Η διοίκηση του Γ.Σ.Αμπελώνα μετά την πρόκριση της ομάδας στο FinalFourεξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Για άλλη μια χρονιά η ομάδα μας δίνει το παρών στα μεγάλα ραντεβού.

Η πρόκρισή μας, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην ιστορία μας στο FinalFourτου Κυπέλλου Θεσσαλίας, αποδεικνύει ότι η περυσινή μας πορεία δεν ήταν ένα πυροτέχνημα και φανερώνει την σοβαρή και συστηματική δουλειά που γίνεται σε όλα τα επίπεδα.

Ο Γ.Σ. ΑΜΠΕΛΩΝΑ τα δύο τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί τόσο αγωνιστικά, όσο και εξωγηπεδικά, με την στήριξη του κόσμου να είναι κάτι παραπάνω από συγκλονιστική.

Θέλουμε να συγχαρούμε το προπονητικό τιμ και όλους τους παίχτες της ομάδας, για την προσπάθεια που καταβάλλουν και τα αποτελέσματα που φέρνουν αλλά και να πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον υπέροχο κόσμο μας, που μας στηρίζει συνεχώς.

Ενωμένοι ως το τέλος, συνεχίζουμε…».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις