ΛΑΡΙΣΑ

Νέο κατάστημα Bazaar Cash & Carry Market στη Λάρισα

Από τις 15 Νοεμβρίου η αγορά της  Λάρισας απέκτησε ένα νέο σύμμαχο, το Bazaar Cash & Carry Market. Η αλυσίδα Bazaar, με πλέον των 150 καταστημάτων λιανικής και χονδρικής ανά την Ελλάδα, δραστηριοποιείται πλέον και στην Λάρισα. Το ένατο κατάστημα Cash & Carry της εταιρείας  βρίσκεται  στο εμπορικό κέντρο Fashion City Outlet, στο 4ο χλμ. της Λεωφόρου Κ. Καραμανλή.

Το νέο κατάστημα στεγάζεται σε ένα μοντέρνο και ευχάριστο χώρο που διαθέτει μανάβικο με φρέσκα φρούτα και λαχανικά, κρεοπωλείο και μεγάλη ποικιλία από θεσσαλικά προϊόντα. Παράλληλα οι επαγγελματίες έχουν την δυνατότητα να παραλάβουν τα προϊόντα στην έδρα τους, μέσω της υπηρεσίας παράδοσης του Bazaar.

Το Bazaar Cash & Carry Market προσφέρει στους επαγγελματίες μία ιδιαίτερα μεγάλη και στοχευμένη γκάμα προϊόντων Food Service αλλά και προσωπικών αναγκών, με συνεχόμενες προσφορές που δεν σταματούν ποτέ!  Με ένα πολύ μεγάλο κωδικολόγιο Προιόντων Ιδιωτικής Ετικέτας , η Bazaar καλύπτει με εξαιρετική ποιότητα τις κύριες ανάγκες του καταναλωτή.

Η Bazaar  απευθύνεται στους Επαγγελματίες Εστίασης αλλά και σε όσους εξυπηρετούν τον τελικό καταναλωτή αντιπροσωπεύοντας μεγάλους οίκους του εξωτερικού με αποκλειστικά προϊόντα . Πρόκειται για εξειδικευμένα προϊόντα αποκλειστικής εισαγωγής και διάθεσης, υψηλής ποιότητας, που παράγονται από τα πλέον αγνά υλικά και καλύπτουν και τις πιο απαιτητικές γεύσεις. Τα προϊόντα αποκλειστικής διάθεσης έχουν την ιδανική σχέση ποιότητας – τιμής  που όλοι οι επαγγελματίες θέλουν να προσφέρουν στους πελάτες τους.

Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εδώ! Το Bazaar Cash & Carry Market εκτός από σύμμαχος των επαγγελματιών της πόλης, δίνει σε όλους τους καταναλωτές την δυνατότητα να ψωνίσουν τα αγαπημένα τους προϊόντα σαν επαγγελματίες και να επωφεληθούν των αμέτρητων προσφορών και της ποικιλίας του Bazaar!

Για αυτό το λόγο το νέο Bazaar Cash & Carry Market αποτελεί σήμερα ένα σημείο συνάντησης για όλους τους κατοίκους της Λάρισας.

Και μην ξεχνάτε! Το φυλλάδιο προσφορών ανανεώνεται κάθε 15 ημέρες με καινούρια προϊόντα και τιμές, για αυτό μείνετε συντονισμένοι μέσω της ιστοσελίδας http://www.bazaarcc.gr ώστε να μην χάσετε ούτε μία ευκαιρία!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις