ΛΑΡΙΣΑ

Ενημέρωση για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια και τον εξωδικαστικό μηχανισμό έγινε σε εκδήλωση στο Επιμελητήριο Λάρισας (φωτο)

Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Επιμελητήριο Λάρισας σε συνεργασία με την εταιρία «ΤΙΤΑΝΑΣ  Σύμβουλοι Επιχειρήσεων & Συνεργάτες»  με θέμα :  «Τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια των ελληνικών επιχειρήσεων καθώς και o τρόπος βελτίωσής τους μέσω της πλατφόρμας του εξωδικαστικού μηχανισμού».

Ένα ζήτημα που απασχολεί φυσικά πολλούς Λαρισαίους. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Σωτήρης Γιαννακόπουλος εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η κατάσταση θα αρχίσει να βελτιώνεται, τονίζοντας χαρακτηριστικά και για την σημερινή εκδήλωση: «Το Επιμελητήριο Λάρισας όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης είναι δίπλα στον επιχειρηματία, έχουμε επιχειρήσεις που υποφέρουν μέσα στην κρίση, που έχουν κλείσει, που είναι σε αδράνεια και επιχειρήσεις που πηγαίνουν πάρα πολύ καλά.

Εμείς στηρίζουμε όλους αυτούς τους επιχειρηματίες, σήμερα η εκδήλωση είναι για να προφυλάξουμε και να δώσουμε ενημέρωση στους συναδέλφους επιχειρηματίες που έχουν πρόβλημα με τις τράπεζες και γενικά με όλους τους πιστωτές. Τα θέματα του εξωδικαστικού που δεν περπατάνε, για αυτά γίνεται ενημέρωση από την συγκεκριμένη εταιρεία. Είμαστε ανοιχτοί και σε άλλες εταιρίες, να δώσουν βοήθεια και ένα φως, μια διαφορετική εικόνα, αλλά ταυτόχρονα θα έχουμε και άλλες εκδηλώσεις, για ανάπτυξη των επιχειρήσεων, από την καινούρια χρονιά. Οι τράπεζες αρχίζουν σιγά σιγά και βλέπουν την χρηματοδότηση των επιχειρήσεων. Πιστεύω πως σιγά σιγά θα αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο».

ΑΘ.Π.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις