ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ξέσπασε σε λυγμούς η κόρη της 53χρονης καθαρίστριας: Ότι είμαστε αυτή τη στιγμή το οφείλουμε στη μαμά μας (video)

Με χειροκροτήματα έγινε δεκτή η απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας να ανασταλεί η απόφαση της ποινής κάθειρξης δέκα ετών που είχε επιβληθεί στην 53χρονη καθαρίστρια από το Βόλο με την κατηγορία της κατάχρησης δημοσίου χρήματος, επειδή είχε παραποιήσει καμία μία τάξη το απολυτήριο του δημοτικού της, προκειμένου να προσληφθεί

Η απόφαση ελήφθη μέχρις ότου εκδικαστεί από το ανώτατο δικαστήριο η προσφυγή της καθαρίστριας, αλλά και γιατί το δικαστήριο έκρινε πως συνέτρεχαν σοβαροί λόγοι υγείας.

Στο δικαστήριο μοναδικός μάρτυρας που κλήθηκε ήταν η κόρη της 53χρονης, κ. Νίκη Τσιαντάκη, η οποία δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της κατά τις ερωτήσεις της προέδρου.

Με την ανακοίνωση της απόφασης ξέσπασε σε λυγμούς, με αποτέλεσμα η πρόεδρος του δικαστηρίου να ζητήσει την αποχώρησή της από την αίθουσα.

«Ήταν αδικία αυτό που έγινε στο πρόσωπο της μαμάς μου, γιατί η μαμά μου δούλευε όλα αυτά τα χρόνια, φρόντιζε την οικογένειά της… κι ότι είμαστε αυτή τη στιγμή τα οφείλουμε στη μαμά μας» είπε μεταξύ άλλων η κόρη της 53χρονης σε δηλώσεις της μετά την απόφαση.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις