ΛΑΡΙΣΑ

Τι θα δούμε αυτή τη βδομάδα στα Victoria Cinemas στη Λάρισα

VICTORIACINEMAS

Τέρμα Κούμα & Λάμπρου Κατσώνη 20

Πληροφορίες για όλο το πρόγραμμα και τις ώρες προβολών στο 2410 230707

και στο www.victoria-cinema.gr

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 29/11/2018 – 5/12/2018

ΚΡΙΝΤ ΙΙ – CREED II

Κατηγορία : Δραματική Περιπέτεια

Σκηνοθεσία :Ράιαν Κούγκλερ

Πρωταγωνιστούν :Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, Σιλβέστερ Σταλόνε, Τέσα Τόμσον, Γουντ Χάρις, Ράσελ Χόρνσμπι, Φλόριαν “Big Nasty” Μουντινού, Αντρέ Γουάρντ, Ντολφ Λάντγκρεν.

2D: Καθημερινές (Πέμ. έως Τετ.) &20:00 & 22:30

Η ζωή έχει γίνει ένας διαρκής αγώνας ισορροπίας για τον Άντονις Κριντ. Εν μέσω προσωπικών υποχρεώσεων και προπόνησης για τον επόμενο μεγάλο αγώνα του, βρίσκεται απέναντι στη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του: αυτή τη φορά θα πρέπει να αντιμετωπίσει στο ρινγκ έναν αντίπαλο που προέρχεται από το οικογενειακό του περιβάλλον.

Η ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΗ ΧΑΝΑ ΓΚΡΕΪΣ – THE POSSESSION OF HANNAH GRACE

Κατηγορία : Τρόμου

Σκηνοθεσία :Ντιντερικ Βαν Ρουχιζεν

Πρωταγωνιστούν :Στάνα Κάτιτς, Σέι Μίτσελ, Γκρέυ Ντέιμον, Κίρμπυ Τζόνσον.

2D: Καθημερινές (Πέμ. έως Τετ.) &20:00 (Εκτός Δευτέρας)& 22:15

Ένας εξορκισμός εκτροχιάζεται καταλήγοντας στον θάνατο μίας νεαρής γυναίκας. Οι μήνες περνάνε και η Megan Reed (Shay Mitchell), που εργάζεται στη νυχτερινή βάρδια ενός νεκροτομείου, παραλαμβάνει μία παραμορφωμένη σωρό. Κλειδωμένη και ολομόναχη στους υπόγειους διάδρομους, η Megan αρχίζει να έχει τρομαχτικά οράματα και υποψιάζεται ότι η σωρός μπορεί να έχει καταληφθεί από μια δαιμονική σκοτεινή δύναμη.

ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ – ROBIN HOOD

Κατηγορία : Περιπέτεια

Σκηνοθεσία :Ότο Μπάθουρστ

Πρωταγωνιστούν :Τάρον Έγκερτον, Τζέιμι Φοξ, Τζέιμι Ντόρναν, Μπεν Μέντελσον, Ιβ Χιούσον.

2D: Καθημερινές (Πέμ. έως Τετ.) &17:30 (Εκτός Δευτέρας)&19:40

Ο κόμης Ρομπέν του Λόξλεϊ (Τάρον Έτζερτον), ένας σκληραγωγημένος από τον πόλεμο Σταυροφόρος, και ο Μαυριτανός διοικητής του, Λιτλ Τζον (Τζέιμι Φοξ), ξεκινούν μια τολμηρή εξέγερση ενάντια στο διεφθαρμένο αγγλικό στέμμα. Μια συναρπαστική περιπέτεια που περιλαμβάνει σκληρές και καταιγιστικές μάχες, εντυπωσιακά χορογραφημένες σκηνές και έναν έρωτα κλασσικό και διαχρονικό.

ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ: THE KING AND I

Το πολυβραβευμένο μιούζικαλ The King and I, μια ολοκαίνουργια θεατρική παραγωγή που προβλήθηκε στο εμβληματικό θέατρο London Palladium το περασμένο καλοκαίρι, έρχεται Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου στις 18:30 για μια και μόνο προβολή στα ΝΕΑ Victoria Cinemas!

Μια παραγωγή από τους κορυφαίους δημιουργούς Rodgers and Hammerstein, με πρωταγωνιστές την Kelli O’Hara στον ρόλο της Άννα και τον Ken Watanabe στον ρόλο του Βασιλιά, σε μια παράσταση που τίμησε και τους δυο με εξαιρετικές κριτικές, βραβεία Tony και συνεχόμενες sold out παραστάσεις στην Νέα Υόρκη και το Λονδίνο!

ΟΙ ΧΗΡΕΣ

Κατηγορία : Περιπέτεια Μυστηρίου

Σκηνοθεσία :Στιβ ΜακΚουίν

Πρωταγωνιστούν :Βαϊόλα Ντέιβις, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Σίνθια Ερίβο, Λίαμ Νίσον, Κόλιν Φάρελ, Κάρι Κουν, Ντάνιελ Καλούγια, Τζον Μπέρνθαλ, Γκάρετ Ντίλαχαντ, Ρόμπερτ Ντιβάλ, Μπράιαν Ταϊρί Χένρι, Λούκας Χάας.

2D: Καθημερινές (Πέμ. έως Τετ.) &21:50

Από τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη Στιβ ΜακΚουίν («12 Χρόνια Σκλάβος») και τη συν-σεναριογράφο και κορυφαία σε πωλήσεις συγγραφέα Τζίλιαν Φλιν («Το Κορίτσι που εξαφανίστηκε»), έρχεται ένα ιλιγγιώδες, σύγχρονο θρίλερ με φόντο την εγκληματικότητα, το πάθος και τη διαφθορά: «Οι Χήρες» είναι η ιστορία για τέσσερις γυναίκες που δεν έχουν τίποτα κοινό μεταξύ τους παρά μόνο τα χρέη που τους άφησαν οι νεκροί σύζυγοί τους από τις εγκληματικές τους δραστηριότητες.

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ: ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΚΡΙΝΤΕΛΒΑΛΝΤ

Κατηγορία : Περιπέτεια Φαντασίας

Σκηνοθεσία :Ντέιβιντ Γιέιτς

Πρωταγωνιστούν :Έντι Ρέντμεϊν, Κάθριν Γουάτερστον, Άλισον Σούντολ, Τζουντ Λο, Τζόνι Ντεπ,.

2D: Καθημερινές (Πέμ. έως Τετ.) & ΣΚ: 17:50

Στο τέλος της πρώτης ταινίας, ο ισχυρός σκοτεινός μάγος Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ (Τζόνι Ντεπ) με τη βοήθεια του Νιουτ Σκαμάντερ (Έντι Ρέντμεϊν), συλλαμβάνεται από το MACUSA (το Κογκρέσο Μαγείας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής). Αλλά, τηρώντας την απειλή του, καταφέρνει να διαφύγει.

ΑΙΓΑΙΟ SOS

Κατηγορία : Κωμωδία

Σκηνοθεσία :Πιέρρος Ανδρακάκος

Πρωταγωνιστούν : Θοδωρής Αθερίδης, Πάνος Βλάχος, Eυαγγελία Συριοπούλου, Μιχάλης Λεβεντογιάννης.

2D: Καθημερινές (Πέμ. έως Τετ.) & ΣΚ: 20:20& 22:00

Καλοκαίρι 2018. Ελληνικές και τουρκικές φρεγάτες οργώνουν το Αιγαίο. Ένας μεγάλος σεισμός όμως φέρνει στην επιφάνεια μια βραχονησίδα σε διεθνή χωρικά ύδατα. Έλληνες και Τούρκοι στέλνουν άμεσα στρατεύματα για να καταλάβουν το νησί. H κάθε διμοιρία καταλαμβάνει περίπου… από μισό. Τα αστεία αλλά και σοβαρά περιστατικά μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων δεν αργούν να πάρουν διαστάσεις τσουνάμι.

Ο ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Κατηγορία : Περιπέτεια Φαντασίας

Σκηνοθεσία :Λάσε Χάλστρομ

Πρωταγωνιστούν :Κίρα Νάιτλι, Μακένζι Φόι, Έλεν Μίρεν, Μόργκαν Φρίμαν.

2D (Μεταγλ.)- Καθημερινές (Πέμ. έως Τετ.) & ΣΚ: 17:40&Κυριακη πρωί στις 11:15

Όταν η Κλάρα βρίσκεται σ’ ένα παράξενο και μυστήριο παράλληλο κόσμο που είναι το σπίτι της Χώρας των Νιφάδων, της Χώρας των Λουλουδιών και της Χώρας των Ζαχαρωτών, πρέπει να διασχίσει με θάρρος το Τέταρτο Βασίλειο και να αντιμετωπίσει την τυραννική Κόκκινη Μητέρα για να ξαναφέρει την αρμονία στον αλλοπρόσαλλο κόσμο.

ΡΑΛΦ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ (ΜΕΤΑΓΛ.) – RALPH BREAKS THE INTERNET (GR)

Κατηγορία : Κινούμενα Σχέδια

Σκηνοθεσία : Ριτς Μουρ, Φιλ Τζόνστον

Ηθοποιοί (φωνές): Ανδρέας Ευαγγελάτος, Δανάη Σκιάδη, Όθων Μεταξάς, Ηλίας Ζερβός, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Βασίλης Μήλιος, Ιφιγένεια Στάικου, Σοφία Τσάκα, Κλεοπάτρα Ροντήρη, Βασίλης Αξιώτης.

2D: Καθημερινές (Πέμ. έως Τετ.) & ΣΚ: 18:00 &Κυριακή πρωί στις 11:15.

3D: Παρασκευή & Σάββατο στις 16:00.

Ο καταστροφέας Ralph και η πάντα ανήσυχη φίλη του, Vanellope von Schweetz θα ρισκάρουν ένα απίθανο ταξίδι στον κόσμο του διαδικτύου, αναζητώντας ένα ανταλλακτικό για να σώσουν το Sugar Rush, το βιντεοπαιχνίδι της Vanellope.

O ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ (ΜΕΤΑΓΛ.) – HERE COMES THE GRUMP (GR)

Κατηγορία : Κινούμενα Σχέδια

Σκηνοθεσία : Αντρές Κουτουριέρ

Ηθοποιοί (φωνές): Γιάννης Υφαντής, Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Στεφανία Φιλιάδη, Ιφιγένεια Στάικου, Χρήστος Γεωργίου, Ντίνος Σούτης, Γιώργος Σκουφης, Χρύσα Σαμαρά

2D: Παρασκευή, Σάββατο&Κυριακή στις 16:00

Ένα νεαρό αγόρι, ο Τέρι, βρίσκεται ξαφνικά στον πολύχρωμο κόσμο του Γκρούβιναμ. Εκεί, ο δόλιος μάγος Γκρινιάρης έχει ρίξει ολόγυρα το ξόρκι του, και το το γέλιο ανήκει στο παρελθόν. Ο Τέρι πρέπει να ταξιδέψει σε όλο το βασίλειο για να βρει ένα νέο ξόρκι που θα επαναφέρει τη χαρά σε όλους.

Ο ΜΑΓΕΜΕΝΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ (ΜΕΤΑΓΛ.) – CHARMING (GR)

Κατηγορία : Κινούμενα Σχέδια

Σκηνοθεσία : Ρος Βένακουρ

2D: Παρασκευή, Σάββατο&Κυριακή στις 16:00

Τι θα γινόταν αν η Χιονάτη, η Σταχτοπούτα και η Ωραία Κοιμωμένη ανακάλυπταν ότι είναι αρραβωνιασμένες με τον ίδιο πρίγκιπα; Κάτω από την επιρροή ενός μαγικού κόλπου μιας σατανικής Βασίλισσας, ο πρίγκιπας με τη βοήθεια της νεαρής Λεονόρ, πρέπει να ξεκινήσει ένα επικό ταξίδι για να βρει την πραγματική του αγάπη.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΕΡΑΤΑ 3: ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ (ΜΕΤΑΓΛ)

Κατηγορία : Κινούμενα Σχέδια

Σκηνοθεσία : Τζέντι Ταρτακόφσκι

Ακούγονται οι: Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου

2D: Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή 16:00 & Κυριακή πρωί στις 11:30

Η αγαπημένη μας οικογένεια πάει ταξίδι με ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο για τέρατα. Έτσι ο Ντρακ θα κάνει κι αυτός μια φορά διακοπές, αντί να φροντίζει τις διακοπές όλων των άλλων στο ξενοδοχείο.

ΘΙΑΣΟΣ ΣΚΙΕΣ & ΓΕΛΙΑ: Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΓΕΜΕΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ

Ο Θίασος Ζωής Μαρίνου “Σκιές & Γέλια” παρουσιάζει την παράσταση “Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΓΕΜΕΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ”. Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018 με 2 παραστάσεις στις 11:30 & 16:00!

Προπώληση: 5 ευρώ – Ημέρα Παράστασης: 6 ευρώ. Προπώληση από τα ταμεία του κινηματογράφου!

ΠΡΟΣΕΧΩΣ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ – 6/12

Ο ΓΚΡΙΝΤΣ – 6/12

KURSK – 6/12

SPIDER-MAN: ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΑΧΝΟ-ΣΥΜΠΑΝ (ΜΕΤΑΓΛ.) – 6/12

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις