ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Λαρισαίας Σοφίας Νέμα

Παρουσίαση του Βιβλίου της Σoοφίας Νέμα, “Ο ΘΕΡΑΠΩΝ ΚΑΙ Η ΣΤΟΙΧΙΩΜΕΝΗ ΒΙΛΑ” , την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 στις 19.00 στο Αμφιθέατρο του Μύλου του Παππά (κεντρικό κτίριο  ,2ος όροφος).

Ο Θεράπων και η οικογένειά του θα περάσουν τις διακοπές του Πάσχα στο χωριό του πατέρα του, τον Πυργετό, ένα όμορφο θεσσαλικό χωριό που βρίσκεται στους πρόποδες του Ολύμπου. Μια παλιά οικογενειακή παρεξήγηση έχει πάρει πια τέλος κι έτσι η οικογένεια έρχεται πιο κοντά στον παππού και στη γιαγιά που ζουν μόνιμα εκεί. Ο Θεράπων δε θα αργήσει να γνωρίσει καινούριους φίλους και μαζί με τα ξαδέρφια του φτιάχνουν γρήγορα μια καλή παρέα. Το αρχηγείο τους για τα παιχνίδια και τις ζαβολιές τους είναι μια ερημωμένη και παμπάλαιη βίλα απέναντι από το σπίτι του παππού και της γιαγιάς. Όλα κυλούν όμορφα, μέχρι που αρχίζουν να συμβαίνουν παράξενα πράγματα μέσα στο εγκαταλειμμένο σπίτι. Περίεργες φωτεινές αντανακλάσεις, απόκοσμοι ήχοι, αντικείμενα που αλλάζουν θέση μόνα τους, φαγώσιμα που εξαφανίζονται και πολλά άλλα ανατριχιαστικά και ανεξήγητα φαινόμενα θα τρομάξουν την παρέα για τα καλά! Η βίλα δεν μπορεί παρά να είναι στοιχειωμένη κι εκείνοι έχουν να κάνουν με ένα αδίστακτο φάντασμα που, όπως φαίνεται, θέλει να τους διώξει από εκεί με κάθε τρόπο… Μήπως όμως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι;

Μια απίθανη περιπέτεια γεμάτη αγωνία και ανατροπές. Ένα μυστήριο αντάξιο των Πέντε φίλων της Enid Blyton!

Η Σοφία Νέμα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα. Σπούδασε τεχνολόγος γεωπόνος στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Λάρισας και εργάστηκε στο ΤΕΙ Λάρισας, στον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. Θεσσαλίας και στη Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Λατρεύει τη ζωγραφική και τα βιβλία. Ο Γάμος του Κοντοπίθαρου είναι το πρώτο της βιβλίο για παιδιά.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις