ΛΑΡΙΣΑ

Ο Τόνις Σφήνος ανάβει το  δέντρο των Χριστουγέννων την Παρασκευή στο Fashion City Outlet

Ο απολαυστικός Τόνις Σφήνος ανάβει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Fashion City Outlet το βράδυ της Παρασκευής 30 Νοεμβρίου στις 7:00 μμ και στη συνέχεια διασκεδάζει μικρούς και μεγάλους με τα τραγούδια του σε ένα μοναδικό πάρτυ!

Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα θα είναι ιδιαίτερα έντονη στο μοναδικό εκπτωτικό και ψυχαγωγικό κέντρο της Θεσσαλίας καθώς από τις 12 το μεσημέρι ο Άγιος Βασίλης με το ξωτικό του θα περιμένουν τους μικρούς τους φίλους για φωτογραφίες και χριστουγεννιάτικες ευχές στο Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι του Fashion City Outlet ενώ ο σαξοφωνίστας Βασίλης Ηλίας με χριστουγεννιάτικες μελωδίες θα κάνει ακόμη πιο γιορτινή την ατμόσφαιρα.

Επιπλέον, τα VillageCinemasστις 4 η ωρα το απόγευμα θα εχουν μια ειδική προβολή ειδικά για τους νικητές του ραδιοφωνικού διαγωνισμούτου FashionCityOutlet, με μια χριστουγεννιάτικη παιδική ταινία που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.

Το γιορτινό κλίμα στο Fashion City Outlet θα είναι ιδιαίτερα έντονο από το πρωί έως το βράδυ όλο τον Δεκέμβριο προσφέροντας ξεχωριστές στιγμές στους Θεσσαλούς καταναλωτές, ενω τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοικτά και τις Κυριακές 16, 23 και 30 Δεκεμβρίου.

Σας περιμένουμε όλους εκεί να γιορτάσουμε μαζί και να ευχηθούμε καλές γιορτές με υγεία σε όλους!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις