ΑΡΘΡΑ

Γράφουν ιστορία οι νέοι της Λάρισας…

Θα πρέπει να δούμε την συνολική εικόνα που οδήγησε αυτά τα παιδιά-μαθητές  στην ιστορική- για τα περιφερειακά μας χρονικά-διαδήλωση για την Μακεδονία .Θα προσπαθήσω επιγραμματικά –δημοσιογραφικά να καλύψω τις τελευταίες προσλαμβάνουσες αυτής της γενιάς που τους οδήγησαν στους δρόμους :

– Τίτλους τέλους βάζει με την πρόταση του ο πρωθυπουργός της χώρας σε 10 χιλιάδες δημόσιους λειτουργούς –ιερείς  που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας ,από τα ακριτικά νησιά έως τα βουνά της ενδοχώρας .Με μια επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο της  Ελλάδος κο Ιερώνυμο ,έτσι απλά, ανακοινώνει την απόλυση 10.000 δημοσίων υπαλλήλων  που υπηρετούν την πατρίδα και τον λαό .

Ας θυμηθούμε την αντίδραση του αντιπολιτευόμενου τότε ,σημερινού πρωθυπουργού για τους απολυμένους της ΕΡΤ !

Σήμερα δηλώνει ότι δεν χρειάζονται οι δημόσιοι λειτουργοί – ιερείς με βάση τα δικά του πιστεύω. Άρα πρέπει να απολυθούν 10.000 Έλληνες δημόσιοι υπάλληλοι .

-Δυστυχώς επαναλαμβάνει αυτά που τότε κατηγορούσε και μάλιστα υλοποιεί  χειρότερα σχέδια σε μεγαλύτερη κλίμακα .

-Σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός μας, δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα καθώς μιλούσε για το μεταναστευτικό ενώ την ίδια στιγμή  χιλιάδες μετανάστες εισέρχονται στην χώρα παράνομα .

-Σε λίγους μήνες  θα απεμπολήσει και με ψηφοφορία στην Ελληνική βουλή την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.

-Η γειτονική Αλβανία καταπιέζει την Ελληνική μειονότητα φτάνοντας μέχρι ακρότητες όπως την δολοφονία του ήρωα Κατσίφα ενώ η Τουρκία επανέφερε την απειλεί πολέμου αν εφαρμόσουμε τα διεθνή δικαιώματά μας για τα 12 μίλια , παράλληλα  τα Σκόπια  μέσα από την οργάνωση του Ουράνιου Τόξου έκτισαν κιόλας την Μακεδονική τους  Μειονότητα.

Η χώρα μας δεν έχει περιθώρια για ακόμη έναν εθνικό διχασμό! Πρέπει να σταθούμε όλοι οι Έλληνες ενωμένοι μπροστά στον οδοστρωτήρα της παγκοσμιοποίησης και σίγουρα πρέπει οι κυβερνώντες να σέβονται τα σύμβολα της Πίστεως ,την Εκκλησία, την Χριστιανοσύνη όπως ορίζεται από το Σύνταγμα της Ελλάδος καθώς και την  Μακεδονία ΜΑΣ  έστω και αν είναι πολύ μακριά από αυτά.

Oι νέοι αυτής της χώρας στείλανε το  μήνυμα  τους …

Μάριος Ξηρομερίτης / Ιατρός – πρ. Αντιδήμαρχος Λαρισαίων

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις