ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στη Λάρισα με μεγάλο πάρτι στην Κεντρική πλατεία και την Μελίνα Ασλανίδου σε μεγάλα κέφια (φωτο-βίντεο)

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας όπου στήθηκε ένα πολύ μεγάλο πάρτι για το Άναμμα των φώτων του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, υπό τους ήχους των τραγουδιών της αγαπημένης τραγουδίστριας Μελίνας Ασλανίδου η οποία βρέθηκε σε μεγάλα κέφια και διασκέδασε τους Λαρισαίους με τα υπέροχα τραγούδια της, καλεσμένη από τον δήμο Λαρισαίων που διοργάνωσε την εκδήλωση.

Την εκδήλωση άνοιξε η Φιλαρμονική του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.

ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: «Η ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΤΑΙ»

Σε μεγάλα κέφια όμως ήταν και ο δήμαρχος Λαρισαίων που απεύθυνε ευχές και έδωσε το σύνθημα για να  ανάψουν τα φώτα του Δέντρου, αλλά αυτή την φορά δεν ήταν μόνος του, το έκανε με την μικρή του εγγονή, την οποία κράτησε στην αγκαλιά του και μέτρησαν παρέα αντίστροφα για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Ο κ. Καλογιάννης μίλησε για το πλούσιο πρόγραμμα των εκδηλώσεων που ουσιαστικά ξεκίνησαν σήμερα και θα συνεχίζονται μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου στη Λάρισα. Ειδική αναφορά έκανε στο Πάρκο Των Ευχών που όπως είπε φέτος θα είναι πολύ πιο βελτιωμένο.

Τόνισε μάλιστα πως πλέον η Λάρισα απογειώνεται και μπορεί να έλκει πολύ κόσμο για να γίνει το επίκεντρο των γιορτών και όχι μόνο.

Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ – ΒΙΝΤΕΟ

Κεφάτη βγήκε εν συνεχεία στη σκηνή η αγαπημένη τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου η οποία με τις επιτυχίες της ξεσήκωσε τους Λαρισαίους οι οποίοι αψήφησαν το κρύο για χάρη της.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις