ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Χρυσός» ο Νοέμβρης για τη Νίκη Λάρισας

Άλλο ένα χρυσό μετάλλιο αυτό το μήνα πρόσθεσαν στη συλλογή του Γ.Σ Νίκη Λάρισας, οι μικρές παγκορασίδες του συλλόγου.

Οι αθλήτριες ρυθμικής γυμναστικής Μυλωνά Άννα-Μαρία, Καπλάνη Περσεφόνη, Κανιούρα Αγγελική, Κατσαρού Ευθυμία και Κιούση Μαγδαληνή αγωνίστηκαν στο διασυλλογικό πρωτάθλημα ensemble ΄Δ κατηγορίας Β περιφέρειας και με την εξαιρετική τους εμφάνιση κατάφεραν να ξανακερδίσουν την πρώτη θέση στο βάθρο, διατηρώντας έτσι την παράδοση από την προηγούμενη χρονιά όπου ήταν και πάλι πρωταθλήτριες.

Για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε πως ο επαγγελματισμός και η πειθαρχεία εξασφαλίζουν τις καλές επιδόσεις και στη «Νίκη»  ανήκουν οι πλέον αρμόδιοι για την επιτυχία.

Με αυτή τους τη νίκη και καλή ψυχολογία προετοιμάζονται όλες οι αθλήτριες του συλλόγου για τον πρώτο διεθνή τους αγώνα- τουρνουά στη Σόφια της Βουλγαρίας όπου αναχωρούν την Πέμπτη στις 6/12.

Την προετοιμασία τους όλο αυτό το μήνα επιμελήθηκε σε συνεργασία με το προπονητικό επιτελείο του συλλόγου η παγκοσμίου φήμης πρωταθλήτρια – ρυθμικής γυμναστικής  Γκαλίνα Μπελογκλάζοβα, που ως επίτιμο μέλος του συλλόγου, επισκέφτηκε τη «Νίκη» από την Αμερική όπου μένει μόνιμα και παρέμεινε στην πόλη για τρεις εβδομάδες. Μεταλαμπαδεύοντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες της σε όλα τα παιδιά τους ευχήθηκε καλή επιτυχία για το υπόλοιπο της αγωνιστικής χρονιάς επισημαίνοντας τη σπουδαία δουλειά που κάνουν οι προπονήτριες του αγωνιστικού τμήματος. Πώς θα μπορούσαν άλλωστε να κάνουν κάτι λιγότερο εφόσον υπήρξαν αθλήτριές της ανέφερε αστειευόμενη.

Το Δ.Σ του συλλόγου ευχαριστεί θερμά την κα. Μπελογκλάζοβα για την πολύτιμη βοήθειά της αυτό το μήνα και εύχεται καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις