ΛΑΡΙΣΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Υπέροχη συναυλία με ιταλικά τραγούδια από τον Μουσικό Σύλλογο Λάρισας – Την απόλαυσαν οι Λαρισαίοι (φωτο – βίντεο)

Μετά από παράκληση φίλων του Μουσικού Συλλόγου Λάρισας επαναλήφθηκε με εξίσου μεγάλη επιτυχία η συναυλία με ιταλικά τραγούδια (“BuongiornoItalia”). Μια συναυλία που έγινε το βράδυ της Τρίτης και το κοινό της Λάρισας γέμισε την αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου.

Με εμπλουτισμένο ρεπερτόριο και με τη σύμπραξη της Μικτής Χορωδίας του Μουσικού Συλλόγου Τυρνάβου, καθώς και ενός μικρού ορχηστρικού συνόλου, που αποτελείται από τους καταξιωμένους καλλιτέχνες και  μουσικούς Γ. Αγγελάκη στο ακκορντεόν, Σπ. Καβαλιεράτο στην κιθάρα, Ευρ. Αστ. Κτιστάκη στο πιάνο, Θ. Κυρίδη στα κρουστά, Μιχ.Μαντέλα στο σαξόφωνο, Μ. Σαμπάνη στο κλαρινέτο, Β. Τσαπλέ στο μαντολίνο, και Ν. Χατζή στο κοντραμπάσο, οι αγαπημένες μελωδίες από τη γειτονική χώρα, πλημμύρισαν τη βραδιά με συναισθήματα, συγκίνηση, ευαισθησία, ρυθμό και ρομαντισμό.

Η ενορχήστρωση των τραγουδιών έγινε από τον μαέστρο της Χορωδίας κ.  Χρήστο Κτιστάκη, με σεβασμό στην πολιτιστική ιδιαιτερότητα της μουσικής ταυτότητας της ιταλικής μουσικής.

H συναυλία πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων και του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Αθ.Π.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις