ΛΑΡΙΣΑ

Σε συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας μιλάει ο Τ. Πετρόπουλος

Σε εκδήλωση που πραγματοποιεί η Ν Ε του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας μιλάει αυτή την ώρα ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Τάσος Πετρόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στην Λάρισα από το πρωί της Τρίτης.

Ο κ. Πετρόπουλος αναφέρθηκε εκτενώς στην προσπάθεια της κυβέρνησης που έβγαλε τη χώρα από τη στενωπό των μνημονίων, υπογραμμίζοντας πως “τώρα ήρθε η ώρα που όλοι όσοι μάτωσαν κατά τη διάρκεια της κρίσης θα δουν τις θυσίες τους να πιάνουν τόπο”. Ο υφυπουργός Εργασίας τόνισε πως “η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτή που έκανε πράξη τα όσα υποσχέθηκε, και σήμερα που οι δείκτες της οικονομίας αντανακλούν την μεγάλη πρόοδο, είναι η κυβέρνηση αυτή που στέκεται στο πλευρό των αδυνάτων, των μισθωτών και των συνταξιούχων, οι οποίοι είδαν τα εισοδήματά τους να μειώνονται σε μεγάλο ποσοστό”.

Εξαπολύοντας επίθεση στη ΝΔ τόνισε, για μια ακόμη φορά από τη Λάρισα, πως τώρα “απεργάζονται σχέδια για νέες περικοπές των συντάξεων”, σε αντίθεση με την κυβέρνηση, που όχι μόνο δεν πρόκειται να προχωρήσει σε καμία νέα περικοπή, υπενθυμίζοντας τις σχετικές δικές του δηλώσεις, αλλά, αντιθέτως θα προχωρήσει και σε αυξήσεις σε 620.000 συνταξιούχους.

Ειδική αναφορά έκανε ο κ. Πετρόπουλος στην κατηγορία των αγροτών τονίζοντας πως όλοι οι συνταξιούχοι αγρότες θα δούνε αυξήσεις στις συντάξεις τους, ενώ επεσήμανε πως θα υπάρξει μείωση των εισφορών σε αγρότες με υψηλά εισοδήματα.

Τέλος, ο κ Πετρόπουλος εμφανίστηκε σίγουρος για την επιβράβευση των κυβερνητικών προσπαθειών από τον ελληνικό λαό, ο οποίος, στο τέλος της κυβερνητικής θητείας θα κληθεί να επιλέξει αν θα συνεχιστεί η πορεία της ανάπτυξης ή αν η χώρα θα κατρακυλήσει σε νεοφιλελεύθερα σχέδια, που θα δημιουργήσουν ανυπέρβλητα προβλήματα”.

Ο κ. Πετρόπουλος αναμένεται να αναφερθεί στις αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα της χώρας καθώς και στην πορεία της ελληνικής οικονομίας.

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις