ΘΕΣΣΑΛΙΑ

«Ντου» πολιτών στην εκδήλωση με Πετρόπουλο – Παπανάτσιου στον Βόλο

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στους υφυπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ  Τάσο Πετρόπουλο και Κατερίνα Παπανάτσιου τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών κατά της καύσης των απορριμμάτων σήμερα το απόγευμα στο Μεταξουργείο.

Στο χώρο της πολιτικής εκδήλωσης που οργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ τα μέλη της επιτροπής τραγουδούν και δεν επιτρέπουν στην εκδήλωση να ξεκινήσει ενώ ανταποδίδουν οι του ΣΥΡΙΖΑ φωνάζοντας «έξω οι προβοκάτορες». Η Επιτροπή φωνάζει συνθήματα όπως «στο Βόλο δεν θα κάψετε σκουπίδια πουθενά, Ακούστε το καλά Αχιλλέα και Αλέξη».

Άπλωσαν πανό μπροστά από το πάνελ των ομιλητών που γράφει, «Όχι στην καύση σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ. Ναι στη ζωή» αλλά και πολλά άλλα μικρότερα που κρατούν πολίτες που στηρίζουν τον αγώνα της επιτροπή.

Ο κ. Πετρόπουλος ανέφερε ότι το αποτέλεσμα της διαμαρτυρίας είναι να μην γίνει συζήτηση με τους πολίτες για σοβαρά θέματα και χαρακτήρισε απαράδεκτη την παρεμπόδιση του λόγου.  Καλούσε τους διαμαρτυρόμενους σε διάλογο ενώ μέλη του ΣΥΡΙΖΑ φώναζαν «έξω οι προβοκάτορες».

Ο υπουργός χαρακτήρισε τους διαμαρτυρόμενους «προκλητικούς» που θέλουν να σταματήσει ο διάλογος και ότι αυτό που κάνουν είναι φασισμός: » «Θέλουμε στο Βόλο ένα δημοκρατικό μέτωπο στην τοπική αυτοδιοίκηση. Δεν θα ξανάρθει η δεξιά και ο φασισμός, θα κερδίσουμε» δήλωσε ο υφυπουργός. Τα πνεύματα οξύνθηκαν και ακολούθησαν σπρωξίματα και φραστικά επεισόδια.

thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις