Life & Style

Νίκος Οικονομόπουλος: Τι λέει για το ενδεχόμενο ενός γάμου;

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night show» ήταν ο  Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση του με την Ευαγγελία Αραβανή και αποκάλυψε αν κάνει δουλειές στο σπίτι.

Τελικά μαζεύει το πιάτο από το τραπέζι; Ο ίδιος απάντησε με χιούμορ: «Θα το κάνω αν τύχει»! Μάλιστα, για τις δουλειές του σπιτιού συνέχισε απαντώντας: «Δεν θα πλύνω πιάτα, δεν μπορώ. Νιώθω λίγο άβολα. Εκτός αν υπάρχει ανάγκη, ποτέ μη λες ποτέ γιατί μπορεί να κάνεις παιδιά και να κάνεις και αυτό. […] Ευτυχώς στο σπίτι δεν έχουμε χαλιά. Δεν ξέρω να μαγειρεύω».

Αφού ξεκαθάρισε ότι «με την Ευαγγελία τα πάμε μια χαρά», για το ενδεχόμενο του γάμου ανέφερε: «Ο γάμος δεν θεωρώ ότι είναι κάτι που βρίσκεται στο μυαλό μου, όπως είναι στων γυναικών που σκέφτονται πότε θα παντρευτούν και τι νυφικό θα φορέσουν. Ο γάμος δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει, αλλά η οικογένεια είναι. Και είναι κάτι που θα έπρεπε να ενδιαφέρει κάθε άνθρωπο που θέλει να πάει τη ζωή του ένα βήμα παραπέρα. Αυτό το βήμα είναι να κάνουμε οικογένεια και είναι λογικό να συμβεί. Τώρα πότε θα συμβεί, δεν το ξέρω».

Πηγή: govastileto.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις