ΛΑΡΙΣΑ

Ενημέρωση και πρακτικές συμβουλές για γονείς παιδιών προσχολικής ηλικίας» στον Παιδικό Σταθμό Συκουρίου

Την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στον Παιδικό Σταθμό Συκουρίου ενημέρωση γονέων με θέμα: «Οριοθέτηση και πειθαρχία στα παιδιάπροσχολικής ηλικίας», από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Τεμπών. Ομιλήτρια της συγκεκριμένης δράσης ήταν η Κοινωνική Λειτουργός Msc Κούρτη Παναγιώτα. Στην ενημέρωση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Συκουρίου Αργυρίου Ιωάννης και η Προϊσταμένη του τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Αθλητισμού Τσικλητάρη Πανωραία η οποία καλωσόρισε τους γονείς και έδωσε την σκυτάλη για την έναρξη της εκδήλωσης. Επίσης παρευρέθηκαν η υπεύθυνη του προγράμματος Τσοπούρογλου Σοφία καθώς και η Κοινωνική Λειτουργός του Κέντρου Κοινότητας Καλογήρου Μαρία.

Στις μέρες μας οι συγκεκριμένες δράσεις είναι χρήσιμες για τους γονείς οι οποίοι αγωνιούν για την ανατροφή των παιδιών τους και προσπαθούν να τους δώσουν σωστά ερεθίσματα στην διαπαιδαγώγηση τους. Γι’ αυτό τονλόγο όλοι οι γονείς παρευρέθηκαν στην συγκεκριμένη δράση και συμμετείχαν ενεργά με πολλές απορίες και θέματα προς συζήτηση.

Το Κέντρο Κοινότητας χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Τεμπών: 2495350113 το οποίο στεγάζεται στο 1ο όροφο του Δημαρχείου Γόννων και στελεχώνεται από δύο Κοινωνικούς Λειτουργούς: Κούρτη Παναγιώτα και Καλογήρου Μαρία.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις