ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Αίσχος! Επιχείρησαν να θάψουν ζωντανά κουταβάκια στον Αμπελώνα Λάρισας  – Συγκινητική η αντίδραση της αδέσποτης μαμάς τους (φωτο)

Απάνθρωπο περιστατικό στον Αμπελώνα Λάρισας, εκεί όπου στην Κεντρική πλατεία της κωμόπολης, άγνωστοι έριξαν χώμα σε τρύπα δέντρου γνωρίζοντας ότι μέσα υπάρχουν κουτάβια τα οποία και έθαψαν ζωντανά.

Όπως αναφέρει σε ποστάρισμά του στην ιστοσελίδα του στο Facebook ο Σύλλογος Προστασίας Κακοποιημένων Ζώων Λάρισας “Ελεύθερος”: «Κανένας δεν ξέρει τίποτα και όλοι είναι τυφλοί! Μόνο μια γυναίκα μας κάλεσε γιατί άκουγε κάτι μέσα από το δέντρο… Τελικά απεγκλωβίσαμε 3 ζωντανά και 5 νεκρά κουταβάκια. Μεγάλη συγκίνηση μας προκάλεσε η αδέσποτη μανούλα που έγλυφε τα χέρια από την γραμματέα του Συλλόγου μας, Καίτη Κοκκίνου, για να την ευχαριστήσει που έσωσε τα 3 παιδιά της. Για τους χωριάτες τι να πω ντροπή τους! Έγινε δικογραφία στο Α.Τ. Τυρνάβου από το Σωματείο μας.  Αν κάποιος είδε κάτι μπορεί να επικοινωνήσει με το Α.Τ. Τυρνάβου στο τηλ. 2492023333 ή με την σελίδα του Συλλόγου και το τηλ. Έκτακτης ανάγκης. Τα κουτάβια φιλοξενούνται σε σπίτι του Αμπελώνα. Η μανούλα είναι ελεύθερη και σύντομα θα μπει σε πρόγραμμα στειρώσεων. Ευχαριστούμε το Α.Τ. Τυρνάβου, την εθελόντρια του Αμπελώνα και όλους εσάς για την συμπαράστασή σας στο έργο μας… Σας ευχαριστούμε».

Δείτε το post του Συλλόγου στο Facebook:

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις