ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Θλίψη στον τοπικό ποδόσφαιρο για τον θάνατο του 38χρονου Χρήστου Παναγιώτου

Την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, από το Αχίλλειο Αλμυρού, θρηνεί από χθες το ποδόσφαιρο της Μαγνησίας. Πρόκειται για τον 38χρονο Χρήστο Παναγιώτου, ποδοσφαιριστή στον Αχιλλέα του Αχιλλείου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του.
Σύμφωνα με πληροφορίες τον 38χρονο εντόπισε νεκρό η μητέρα του χθες το πρωί. Μεγάλη είναι η οδύνη για τους συγγενείς και φίλους για την απώλεια του νέου ανθρώπου.
Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας ο θάνατός του οφείλεται πιθανότατα σε παθολογικά αίτια.
Η θλιβερή είδηση μαθεύτηκε πολύ γρήγορα στο Αχίλλειο, αλλά και σε όλη ευρύτερη περιοχή. Ο 38χρονος ζούσε στην περιοχή του Αχιλλείου και δραστηριοποιούταν κυρίως στην πρωτογενή τομέα. Παράλληλα αγαπούσε πολύ και το ποδόσφαιρο όντας μέλος της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας του Αχιλλείου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι ποδοσφαιριστές και όλη η οικογένεια του Γ.Σ. Αχιλλέα Αχιλλείου με ανακοίνωσή τους «εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και οδύνη, για τον θάνατο του αγαπημένου φίλου, αλλά και επί πολλά χρόνια διατελέσαντος παίκτη της ομάδας μας.
Ο Χρήστος με το ήθος, την αγωνιστικότητά του, το πνεύμα νικητή, το πάθος του και την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, στοιχεία που τον διέκριναν, κόσμησε το σωματείο μας, αλλά κόσμησε και τίμησε την ομάδα του χωριού μας και όλο το ποδόσφαιρο, αποτελώντας με την παρουσία του παράδειγμα για μίμηση προς όλους τους νεότερους.
Στους οικείους του ευχόμαστε καλή δύναμη και κουράγιο και να έχουν πάντα δύναμη και υγεία να τον θυμούνται.
Φίλε Χρίστο δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Καλό ταξίδι, καλό παράδεισο και να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει».

Όπως ήταν φυσικό ο προγραμματισμένος για χθες τις 3 το μεσημέρι ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ Κενταύρου από το Νότιο Πήλιο και Αχιλλέα αναβλήθηκε.
Δυστυχώς πρόκειται για έναν ακόμη νέο άνθρωπο που φεύγει αναπάντεχα από την ζωή.
Στις αρχές φθινοπώρου είχαν σημειωθεί και άλλα περιστατικά απώλειας νέων ανθρώπων από παθολογικά και καρδιολογικά αίτια στη Μαγνησία μια εξέλιξη που γεννά προβληματισμό.

Πηγή: e-thessalia.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις