ΛΑΡΙΣΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με την «ντοπιολαλιά στο απόσπασμα» ξεκίνησε ο Κύκλος Ομιλιών με τίτλο «ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ» (φωτο)

Ξεκίνησε από το «Πανεπιστήμιο των Πολιτών» του Δήμου Λαρισαίων ο Κύκλος Ομιλιών με τίτλο «ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ», με τους οποίους επιδιώκει να οργανώσει συζητήσεις ανάμεσα σε ανθρώπους που με τον λόγο τους και το έργο τους εμπνέουν, ανθρώπους που δραστηριοποιούνται σε διαφορετικούς χώρους ο καθένας.

Σήμερα Δευτέρα εγκαινιάστηκε ο Κύκλος Ομιλιών με ανοικτή συζήτηση – διάλεξη με θέμα «Η ντοπιολαλιά στο απόσπασμα» που πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη με αξιόλογους ομιλητές τους κ.κ. Ευάγγελο Κουρδή – καθηγητή ΑΠΘ, Χρήστο Γκόβαρη – καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Θωμά Ψύρρα – φιλόλογο.

Οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ θα υλοποιούνται με την επιστημονική εποπτεία των κ.κ. Κολοκοτρώνη Δημήτρη, Πρόεδρο ΕΕΠΕΚ, Αγορίτσα Φανή, Φιλόλογο και Γιαννακοπούλου Ιωάννα, Διδάκτωρ Παιδαγωγικής ενώ την ευθύνη για την οργάνωση θα έχει η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής Δ. Λαρισαίων και η Διεύθυνση Παιδικών Σταθμών & Εκπαιδευτικών Δράσεων. Οι συζητήσεις  είναι ανοιχτές για το κοινό.

Θεματικά, οι συζητήσεις θα κινούνται στον χώρο της Τέχνης και του Πολιτισμού, της Γλώσσας, της Ιστορίας, της Επιστήμης, της Παιδείας, των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, της Μνήμης.

Δείτε φωτογραφίες:

ΑΘ.Π.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις