Life & Style

“Σύννεφα” στο Παλάτι – Τι χωρίζει την Κέιτ Μίντλετον και την Μέγκαν Μαρκλ

Ο πρίγκιπας Χάρι και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι εξαιρετικά κοντά, η απώλεια της μητέρας τους σε τόσο νεαρή ηλικία, δημιούργησε έναν ιδιαίτερο δέσιμο στα δύο αδέλφια.

Όμως, τώρα, ως παντρεμένοι άνδρες με υποχρεώσεις φαίνεται πως η σχέση τους δεν παραμένει η ίδια, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο. Ίσως, οι γυναίκες τους είναι ο λόγος για την ένταση μεταξύ των δύο ανδρών.

Μετά την είδηση ότι ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θαμετακομίσουν από το Παλάτι του Κένσιγκτον, παρά το γεγονός ότι είχε ολοκληρωθεί ήδη η ανακαίνιση του διαμερίσματός τους, φούντωσε τις φήμες για κόντρα μεταξύ της Κέιτ και της Μέγκαν.

Οι αρχικές εκτιμήσεις για ένταση στην βασιλική οικογένεια λόγω του Χάρι και του Ουίλιαμ έρχονται να ανατραπούν μετά το δημοσίευμα της Dailymail ότι τελικά το πρόβλημα έχει… γυναικείο άρωμα.

Η Κέιτ και η Μέγκαν είναι πολύ διαφορετικές αναφέρει πηγή του Παλατιού, “Δεν τα πάνε καθόλου καλά” τονίζει.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ μετακομίζουν, όπως ανακοίνωσε το Παλάτι. Ο Χάρι και η Μέγκαν ζούσαν μέχρι τώρα στο Nottingham Cottage, το οποίο βρίσκεται μέσα στο Παλάτι του Kensington. Σχεδίαζαν να πάρουν ένα ευρύχωρο διαμέρισμα μέσα στο Παλάτι για να υποδεχθούν το νέο μέλος της οικογένειας, το οποίο αναμένεται να έρθει αυτή την άνοιξη. Όμως, παρά το γεγονός ότι η ανακαίνιση, που κόστισε 1,4 εκατομμύρια λίρες ολοκληρώθηκε πριν ένα μήνα, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα μείνουν εκεί. Θα μετακομίσουν άμεσα σε ένα σπίτι στο Windsor Estate, το οποίο η ανακοίνωση περιγράφει ως ένα πολύ ξεχωριστό μέρος για το ζευγάρι. Το σπίτι αυτό είναι το δώρο της βασίλισσας προς το ζευγάρι και διαθέτει 10 δωμάτια, ενώ το σπίτι στο οποίο μένουν αυτή τη στιγμή έχει μόνο δύο.

Πηγή: Dailymail

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις