ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με επιτυχία παρουσιάστηκε στην Αθήνα το νέο βιβλίο του Δημήτρη Π. Κρανιώτη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση στην Αθήνα της νέας ποιητικής συλλογής του Λαρισαίου γιατρού Δημήτρη Π. Κρανιώτη«Γραβάτα δημοσίας αιδούς». Την εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου διοργάνωσαν οι εκδόσεις Κέδρος και το βιβλιοπωλείο «Επί Λέξει» της Αθήνας στο χώρο του βιβλιοπωλείου (Ακαδημίας 32 και Λυκαβηττού) την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018.

Για το βιβλίο μίλησαν οι: Κωνσταντίνος Μπούρας (ποιητής, θεατρολόγος, κριτικός λογοτεχνίας), Ξένη Σκαρτσή (ποιήτρια, δρ φιλολογίας, μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συμποσίου Ποίησης) και Σταύρος Σταμπόγλης (ποιητής, συγγραφέας, κριτικός λογοτεχνίας). Ποιήματα της συλλογής διάβασαν: η Λιλή Ντίνα (ποιήτρια) και ο ίδιος ο ποιητής.

Ο Δημήτρης Π. Κρανιώτης είναι γιατρός ειδικός παθολόγος κι έχει εκδώσει εννέα ποιητικές συλλογές σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ποιήματά του έχουν μεταφραστεί σε 25 γλώσσες και έχει συμμετάσχει σε διεθνή φεστιβάλ ποίησης του εξωτερικού. Η τελευταία του συλλογή «Γραβάτα δημοσίας αιδούς», για την οποία γράφτηκαν πολύ θετικές κριτικές, κυκλοφόρησε φέτος από τις εκδόσεις Κέδρος και περιλαμβάνει 52 ποιήματα που έγραψε ο ποιητής την τελευταία επταετία 2010-2017.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις