ΛΑΡΙΣΑ

«Από τον προγεννητικό έλεγχο στο test Παπανικολάου» – Εκδήλωση στη Νίκαια

Εκδήλωση στη Νίκαια από τον Φιλανθρωπικό Γυναικείο Όμιλο Δήμου Κιλελέρ «Αρωγή – Αλληλλεγύη» με θέμα «Από τον προγεννητικό έλεγχο στο test Παπανικολάου»

Εκδήλωση, υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ, θα πραγματοποιηθεί από τον Φιλανθρωπικό Γυναικείο Όμιλο Δήμου Κιλελέρ «Αρωγή – Αλληλλεγύη» στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου και ώρα 7 μ.μ.

Θέμα της εκδήλωσης: «Από τον προγεννητικό έλεγχο στο testΠαπανικολάου», μια ολιστική προσέγγιση. Ομιλήτριες της εκδήλωσης είναι η Χαρά Σκέντου, μαιευτήρας – γυναικολόγος, εξειδικευμένη στον προγεννητικό έλεγχο και στην εμβρυομητρική ιατρική και η Στέλα Λαμπρούλη ψυχοθεραπεύτρια.

Μετά το πέρας των ομιλιών θα κληρωθούν για τις παρευρισκόμενες κυρίες 15 testΠαπανικολάου. Στο φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου θα υπάρχει πλούσιο μπουφέ, συνοδεία μουσικής. Η είσοδος είναι ελεύθερη

Σε σύντομη δήλωσή της η πρόεδρος του Ομίλου Μαρίνα Παπαντάκου – Καντώνια εξέφρασε την πεποίθησή της για την επιτυχία της εκδήλωσης λόγω του άκρως ενδιαφέροντος θέματος καλώντας ταυτόχρονα  τις γυναίκες, ακόμα και τις νεαρές κοπέλες, να την παρακολουθήσουν.  Επίσης παρακάλεσε όσες κυρίες παραστούν στην εκδήλωση να φέρουν τρόφιμα τα οποία θα διατεθούν σε οικογένειες του Δήμου που μαστίζονται από την επισιτιστική κρίση.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις